چایخانه رویایی


چایخانه «تتسو» در یاماناشی ژاپن واقع شده است و فضایی بسیار رویایی فراهم کردئه است.

photographs are by Dana + Leroy

به گزارش لقمه، در طراحی این چایخانه مینی مالیسم و فانتزی با هم رعایت شده است. فضای داخلی این چایخانه ساده و مدرن است. در حالیکه نمای خارجی این چایخانه شیه چیزی در یکی از فیلم های هیائو میازاکی (Hiyao Miyazaki ) است.

منظره قابل روئیت از پنجره های متحرک چوبی بواقع زیباست. این ساختمان که یک چایخانه ژاپنی است توسط ترونبو فوجیموری ( Terunobu Fujimori) طراحی شده که در بینال ونیز هم حضور داشته است.

دریچه کف اتاق هم ورودی هر اتاق  است. این فضا بسیار به مراسم چای مشهور و مورد علاقه ژاپنی ها پایبند بوده و در شلوغی و مشغله زندگی این روزهای ژاپن فضای دلنشینی برای مراجعین فراهم آورده است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6712 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 4292 ساعت: 8:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.