تفاوت کوکتل و اسموتی چیست؟


در تابستان و روزهای گرم نیمه اول سال، نوشیدنی خنک بسیار می چسبد.

به گزارش لقمه، اگر روش تهیه نوشیدنی های جدید را هم بلد باشید، در خانواده تان طرفدار خواهد داشت. کوکتل و اسموتی با مواد موجود در خانه نیز به راحتی تهیه می شوند.

 

کوکتل (cocktail)

به ترکیب بیش از دو نوشیدنی، کوکتل گفته می‌شود. کوکتل ها شامل دو دسته الکلی و غیرالکلی (ماکتل) هستند. امروزه بیش از هزاران نوع کوکتل در جهان وجود دارد که هرکدام با توجه به مواد و نوشیدنی ها، آب و هوا و ذائقه هر منطقه درست شده اند و بعضی از آنها کم‌کم جای خود را در بین مردم مناطق دیگر باز کرده و جهانی شده اند. به طور مثال کوکتل موهیتو (Mojito) یک کوکتل کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری دارد.

فراپه

فراپه در اصل به گونه‌ای یخ‌قهوه کف‌دار می گویند که با نام‌های کافه فراپه و فراپه یونانی نیز شناخته می‌شود. فراپه را می توانید با میکسر یا شیکر درست کنید. برای تهیه آن نیز یک یا دو قاشق غذاخوری پودر قهوه و شکر را در لیوان بریزید و هم بزنید. سپس تکه‌های یخ یا آب سرد را اضافه و سرو کنید.

اما در تعریف دیگر، نوشیدنی‌های سرد که مخلوطی از یخ و پوره میوه هستند را نیز فراپه می نامند.

اسموتی (smoothie)

اسموتی یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه تهیه می‌شود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتی‌ها دارای یخ خرد شده، میوه یخ زده، ماست، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 6741 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 14586 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه کوکتل توت فرنگی و انبه برای روزهای گرم ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟