آقایان چه بخورند تا زودتر بابا شوند؟


به عقیده‌ی محققان آمریکایی، لیکوپن، همان رنگدانه‌ی موجود در گوجه‌فرنگی که از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند، تأثیر زیادی در بهبود کمیت و کیفیت اسپرم دارد.

به گزارش لقمه، اول از هر چیزی روز پدر مبارک! اگر شما هم می‌خواهید هر چه زودتر پدر شوید بهتر است مصرف گوجه‌فرنگی را افزایش دهید. چون به عقیده‌ی محققان آمریکایی «لیکوپن»، همان رنگدانه‌ی موجود در گوجه‌فرنگی که از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند تأثیر زیادی در بهبود کمیت و کیفیت اسپرم دارد. لیکوپن یک رنگدانه‌ی قرمز است که در گوجه‌فرنگی و میوه‌های قرمز رنگ دیگر مانند هندوانه و گریپ‌فروت وجود دارد.

 

محققان بعد از بررسی‌های متعدد به این نتیجه رسیده‌اند که مزیت گوجه‌فرنگی نسبت به این میوه‌ها تأثیر آن در افزایش قدرت باروری آقایان است.

 

لیکوپن خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و به راحتی با رادیکال‌های آزادی که باعث مشکلات قلبی عروقی می‌شود مقابله می‌کند.

 

نتایج این پژوهش که در Daily Mail به چاپ رسیده است نشان می‌دهد لیکوپن موجود در گوجه فرنگی تعداد منی‌دانه‌ها(اسپرم ها) را تا 70 درصد افزایش می‌دهد و همچنین جنبندگی آن‌ها را بالا برده و تعداد اسپرم های آسیب‌دیده را کاهش می‌دهد.

محققان بعد از بررسی‌های متعدد به این نتیجه رسیدند که این رنگدانه همچنین می‌تواند احتمال بیماری‌ها پروستات را کاهش دهد. این غده به تولید اسپرم کمک می‌کند و مصرف لیکوپن احتمال ابتلا و پیشرفت سرطان در این عضو را کاهش می‌دهد.

 

البته محققان در حال بررسی‌های تکمیلی هستند اما توصیه می‌کنند که آقایان از مصرف گوجه‌فرنگی پخته‌شده غافل نشوند. توجه داشته باشید که لیکوپن موجود در این میوه در معرض گرما بیشتر آزاد می‌شود و به راحتی جذب خون می‌شود. توصیه می‌کنیم گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت داده و میل کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :medisite

کد: 6753 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 2676 ساعت: 4:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علل چاقی دختران چیست؟ ۱۳۹۲ جمعه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تابستان فصل وفور ویتامین D بیشترین مقدار ویتامین "D" موجود در بدن در اواخر تا...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.