مواد لازم
بیسکویت وانیلی پودر شده: 250 گرم (دو پیمانه) کره ذوب شده: 100 گرم شیر: 750 گرم آرد گندم: دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: هفت قاشق غذاخوری شکر: نصف پیمانه پوره شاتوت یا توت فرنگی: دو قاشق غذاخوری ژلاتین: سه قاشق غذاخوری آب سرد: یک چهارم پیمانه شاتوت: یک پیمانه ژله توت فرنگی: یک بسته آب جوش: نصف پیمانه
طرز تهیه
قالب کمربندی 20*30 سانتیمتری را چرب کرده، سپس کره و بیسکویت را با هم ترکیب نموده و کف قالب کاملا فشار داده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.
شیر، آرد گندم، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و مرتب هم میزنیم. پس از جوش آمدن روی حرارت ملایم سه دقیقه هم زده، سپس پوره شاتوت را اضافه میکنیم.
ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب حل کرده و به مایه اصلی میافزاییم. قالب بیسکویتی را از یخچال در آورده و شاتوتها را روی آن میریزیم، سپس مایه را با ژلاتین ترکیب و کاملا هم میزنیم و روی لایه بیسکویت و شاتوت میریزیم و در یخچال قرار میدهیم.
پودر ژله آماده را با آب جوش حل کرده و میگذاریم کمی سرد شود، سپس روی قالب ریخته و در یخچال به مدت شش ساعت قرار میدهیم. اطراف قالب را با تورچ یا دستمال گرم حرارت داده و قالب را باز میکنیم.
بازگشت به صفحه نخست