دستور پخت ماکارونی به سبک لازانیا


اگر دوست دارید ماکارونی را با شیوه ای جدید تهیه کنید این روش را امتحان کنید.

مواد لازم

قارچ 450 گرم
روغن زیتون به میزان لازم
8 تیکه کامل ژانبون
2 عدد پیاز
کره 6 قاشق غذا خوری
300 گرم پنیر پارمسان
400 گرم پنیر پیتزا
550 گرم ماکارانی فرمی
1/4 لیوان آرد
2 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ


طرز تهیه

1. ابتدا ماکارانی را در قابلمی بجوشانید.

2. ژانبون را سرخ کرده تا حدی که نرم بماند و خشک نشود چون قرار است دوباره پخته شود بیکن یا ژانبون را به تعداد کوجکتری خرد کرده.

3. قارچ شسته شده را به چهار قسمت تقسیم می کنیم و با روغن ذیتون و کمی نمک و فلفل سرخ کنید و تا 15 یا 20 دقیقه روی گاز باشد تا حدی که طلای بشود.

4. پیاز سرخ شده را با یک قاشق غذا خوری کره با حرارت کم به مدت 15 دقیقه سرخ کنید . (این کار را می توانید قبل از شروع انجام دهید)

5. سس پنیر پارمسان رنده شده و در صورت تمایل پنیر فانتینا را آماده کنید تا به سس که در مرحله بعدی است اضافه کنیم کره به اندازه 4 قاشق غذا خوری را در قابله نسبتا بزرگ با حرارت ملایم ذوب کنید . وقتی کره ذوب شد آرد را اضافه کنید و تا جای که آرد به خورد کره میرود هم بزنید. حالا شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانی که بجوشد هم می زنیم . حالا کمی شیر اضافه میکنم تا مایعی غنی تر شده بدست بیاد. نمک و فلفل هم به میزان لازم اضافه می کنیم. 2 عدد زردی تخم مرغ را با 1 چهارم سس درست شده در ظرفی جدا با چنکال مخلوط میکنیم و هم میزنیم . و به ظرف اصلی سس اضافه میکنیم حالا پنیر را به ظرف سس اضافه میکنیم وهم بزنید تا زمانی که پنیر در مواد حل شود الان باید ماکارانی که جوشانده شده را به این ظرف اضافه کنیم و خوب هم میزنیم

6. کره را به سینی فر مالیده و حسابی چرب میکنیم و نیمی از پیاز سرخ شده را به سینی اضافه میکنیم و بعد یک لایه ماکارانی که در مواد بوده را اضافه میکنیم و بعد نیمی از قارچ و همچنین پنیر پیتزا و بعد بیکن یا ژانبون

7. این کار را دوباره با لایه جدید انجام دهید . حالا به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا بیکن یا ژانبون ترد شود . غذای ما آماده شد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6912 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۳۰ خرداد بازدید: 7338 ساعت: 8:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت
4 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
5 یارانه دولتی که توسط ماکارونی به جیب خارجی ها ریخته می شود! ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
6 گندم نانی دلیل پائین بودن کیفیت ماکارونی/کاهش 50 درصدی تولید ماکارونی در ایران ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 تورم سبب حذف برخی اقلام ضروری از سبد خانوار شد! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
8 چرا شکر و ماکارونی گران شد؟ ۱۳۹۸ شنبه ۲۱ ارديبهشت
9 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 تولید سنتی، صنایع غذایی را به لبه پرتگاه برد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
11 ماکارانی سمولینا چه خواصی دارد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


سيمين

جالب بود

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  تاثیر قهوه بر اشتها مطالعات نشان می‌دهد قهوه تاثیرات مثبت زیادی بر روی...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.
مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.