زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادی‌ها خرید کنند


رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان گفت: قیمت زولبیا و بامیه کیلویی ۸۵۰۰ تومان است و ۳۰ بازرس اتحادیه در ماه مبارک رمضان بر تهیه زولبیا و بامیه نظارت می‌کنند و مردم غیر از قنادی‌ها از جای دیگری این شیرینی را تهیه نکنند.

به گزارش لقمه، علی بهره‌مند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک 8500 تومان و درجه دو 8000 تومان تعیین شده است، که این رقم نسبت به سال گذشته هزار تومان بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه برای مصرف قنادی‌ها پیگیر دریافت شکر دولتی از وزارت صنعت هستیم، افزود: تا این لحظه جوابی بابت اختصاص شکر دولتی به قنادی‌ها به ما نداده‌اند.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان در مورد تأمین شکر و روغن مورد نیاز قنادان برای تهیه زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان گفت: شکر و روغن به اندازه کافی برای این صنف در بازار وجود دارد و قیمت هر کیلو شکر آزاد 2 هزار تومان است که در صورت اختصاص سهمیه دولتی کیلویی 1700 تومان خواهد بود.

وی در پاسخ به اینکه بازرسی‌های اتحادیه در مورد سلامت تهیه زولبیا و بامیه سالم و استفاده نکردن از روغن‌های چند بار مصرف به چگونه خواهد بود گفت: 30 بازرس اتحادیه به صورت دوره‌ای در ایام ماه مبارک از قنادی‌های دارای پروانه کسب بازدید خواهند کرد و با مکان‌هایی که از روغن‌های چند بار مصرف استفاده کرده یا نکات بهداشتی را رعایت نکنند برخورد خواهد شد.

بهره‌مند با انتقاد از ورود و دخالت برخی اصناف دیگر در تهیه زولبیا و بامیه گفت: متأسفانه دیده می‌شود به دلیل فروش پررونق زولبیا و بامیه در ماه مبارک حتی نان فانتزی‌ها، آبمیوه‌فروش‌ها، بقالی‌ها و یا ساندویچی‌ها هم اقدام به فروش زولبیا و بامیه می‌کنند که معمولاً در تهیه آن نکات بهداشتی رعایت نشده است.

وی گفت: طبق اخبار موثقی که داریم زولبیا و بامیه‌ای که در این مکان‌ها به فروش می‌رسد، در زیرزمین‌های غیربهداشتی با روغن‌های سوخته تهیه می‌شود که هیچ نظارتی از لحاظ بهداشتی هم روی آنها نیست و چون خارج از صنف ما است، نظارتی هم بر آن نمی‌شود، بارها در این مورد به اتاق اصناف و وزارت بازرگانی نامه‌نگاری کرده‌ایم که فروش زولبیا و بامیه را غیر از قنادی‌ها ممنوع کنند، اما تاکنون نه جوابی گرفته‌ایم و نه به نتیجه رسیده‌ایم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6968 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 3377 ساعت: 6:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3 قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5 فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6 پخت زولبیا و بامیه در کارگاه ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه! ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8 چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9 زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10 سفره افطار چند کالری دارد؟ ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
استفاده از روغن شتر مرغ به صورت خوراکی
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!