نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری در نمایشگاه قرآن برپا شد


ششمین نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری در بیست و دومین نمایشگاه قرآن به مدت 20 روز در باغ موزه دفاع مقدس برپا خواهد بود.

به گزارش دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، ششمین نمایشگاه عکاسی از سفره های افطاری همزمان با افتتاح بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از روز سه شنبه 3تیرماه در باغ موزه دفاع مقدس گشایش یافت و تا 20 روز ادامه خواهد داشت.


این نمایشگاه که با حمایت هیات هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تهران برپا شد، متشکل از 80 تابلوی عکس است که بخش اصلی آن به آثار منتخب و برگزیده ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری شامل 37 تابلوی عکس از 21 هنرمند تعلق دارد و مابقی منتخبی از آثار برگزیده پنج دوره گذشته است.
 


ششمین مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در دو بخش عمومی و ویژه (کودک در آیین افطار) برگزار شد که اعضای هیات انتخاب و داوری این مسابقه شامل محمد مهدی رحیمیان (عضو شورای سیاست گذاری و رییس هیات داوران مسابقه)، محسن راستانی، فرهاد سلیمانی، فرامرز عامل بردبار و منصوره معتمدی، عکس ها را مورد بررسی قرار دادند.


اسامی هنرمندانی که آثارشان در ششمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری به نمایش درآمده به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
میثم امانی از تربت حیدریه، حمیدرضا بازرگانی از زنجان، سیداحسان باقری از تهران، محمدحسن باقری از قوچان، مهتاب بهریان از تهران، فاطمه بهبودی از تهران، اباصلت بیات از تهران، جواد پرست از گناباد، جاوید تفضلی از تهران، محمد توکلی از تهران، حسین جاودانی از تبریز، علیرضا جلیلی فرد از اصفهان، مهدی حاجیوند از تهران، سیدصادق حسینی از شیراز، مرضیه حیدرزاده اقدم از تهران، عبدالله حیدری از تهران، محمد خضری مقدم از کرمان، رضا رادپور از مشهد، گلرخ راوش از تهران، سارا رجب دوست از تهران، کاوه رستم خانی از آلمان، آرزو رحمانی از تهران، لقمان رحیمی از بوکان، محمد زائرنیا از مشهد، میثم دهقانی از مشهد، حمیده سلیم نژاد از کرج، فرامرز عامل بردبار از مشهد، محمدعباس نژاد فرد از تهران، مهدی عباسی از شهر قدس، عادل عزیزی از اراک، مهدی عقیقی از قوچان، امیر عنایتی از تربت حیدریه، جمشید فرجوندفردا از بیجار، بهزاد فیروزی از تهران، فاطمه قلویسی از زنجان، احمدرضا کریمی از تهران، احسان کمالی از بجنورد، داوود کهن ترابی از کرج، مهران مافی بردبار از قزوین، امیر مافی بردبار از قزوین، حمزه محمدحسینی از دماوند، ناصر محمدی از زنجان، حسین مسلمی نایینی از تهران، منصوره معتمدی از تهران و بهرام میثاق نیا از بجنورد.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7040 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۰ تير بازدید: 2940 ساعت: 12:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی مرگ را به تعویق می اندازد مغزها از بهترین منابع پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

  خوراکی هایی که برای هوش کودکان سم هستند پدر و مادران بخصوص اگر کودکانی در سن پیش دبستانی د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.