فاصله 3 برابری قیمت سیب‌زمینی از تولید تا مصرف


در حالی که قیمت سیب‌زمینی در بازار عمده‌فروشی مدتی است کاهش یافته و به کیلویی حدود 800 تومان رسیده، این محصول در بازار مصرف همچنان قیمت بالای خود را حفظ کرده تا کیلویی 2500 تومان (سه برابر) به دست مردم می‌رسد.

به گزارش لقمه، بازار سیب‌زمینی چند سالی است با نوسانات بسیاری از کمبود و مازاد تولید تا قیمت‌های متفاوت در سطح شهر مواجه می‌شود اما علی‌رغم این‌که در این ایام سیب‌زمینی بهاره به بازار عرضه می‌شود و قیمت عمده‌فروشی این محصول تا حد قابل توجهی کاهش یافته است، مغازه‌های سطح شهر قصد ندارند قیمت‌ها را کاهش دهند.

در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی درجه یک به‌طور متوسط در بازار عمده‌فروشی 800 تومان است در حالی که قیمت این محصول در مغازه‌های سطح شهر تا 2500 تومان هم فروخته می‌شود که نشان‌گر نبود نظارت مناسب بر بازار خرده‌فروشی محصولات کشاورزی است که خرده‌فروشان هر قیمتی را که می‌خواهند به مشتریان عرضه می‌کنند.

البته با توجه به کاهش قابل توجه قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی، سهم کشاورزان که همیشه حداقل قیمت هر محصولی را شامل می‌شود، کاهش یافته و بابت فروش هر کیلوگرم سیب‌زمینی نهایتا 500 تومان نصیب کشاورز می‌شود.

مجتبی شادلو، عضو مجمع ملی کشاورزان در این باره اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی و ورود محصول تازه‌خوری از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان و ... انتظار می‌رود نظارت بهتری بر بازار خرده‌فروشی باشد تا اینگونه به مردم ظلم نشود.

وی افزود: سیب‌زمینی بهاره از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان، خراسان جنوبی، یزد، فارس و .... کم‌کم به بازار عرضه می‌شود و سیب‌زمینی کشت بهاره که پاییز به بازار عرضه می‌شود مختص استان‌های اصفهان، اردبیل و همدان است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7154 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2162 ساعت: 12:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 شناسایی نوعی ماده‌ سمی سرطان‌زا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
11 سرنوشت فاسد شدن سیب‌زمینی تکرار نخواهدشد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  رابطه آب سرد و سکته قلبی آب سرد سبب اسپاسم و گرفتگی رگ های قلب می شود و خط...

  علائم و نشانه های سکته مغزی ناقص از زبان محققان پایگاه خبری لقمه: سکته مغزی نه تنها برای فردی که س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.