90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است


معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه دولت بصورت جدی به حوزه گردشگری وارد شده، گفت: برای توسعه گردشگری بویژه حوزه خارجی در زمینه زیرساختها با مشکل مواجه هستیم چنانچه بیش از 90 درصد هتل های کشور زیر سه ستاره است.

به گزارش لقمه، مسعود سلطانی فر در نشست با فعالان تشکل های صنفی حوزه گردشگری و صنایع دستی سرعین افزود: از مجموع هزار و 360 هتل موجود در کشور تنها 130 هتل چهار و یا پنج ستاره است و مابقی زیر سه ستاره هستند.

وی با بیان اینکه این امر با توسعه گردشگری خارجی منافات دارد، ادامه داد: البته دولت به نقش اقتصاد گردشگری اعتقاد دارد و در این راستا دولت یازدهم طی یک سال گذشته در ایجاد ایجاد امکانات زیربنایی بویژه ایجاد هتل های چهار و پنج ستاره خیز بزرگی برداشته است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: برای این منظور به سراغ صندوق توسعه ملی رفتیم و قرار شد از محل تسهیلات صندوق با بهره بانکی 16 درصدی ریالی و شش درصدی ارزی به سرمایه گذاران بخش خصوصی در این زمینه تسهیلات مناسبی پرداخت شود.

معرفی 600 میلیارد پروژه گردشگری به بانکها

وی معرفی 600 میلیارد تومان پروژه به بانک ها را در این خصوص مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: تحقق این میزان اعتبار می تواند تحول بسیار چشمگیری را در زمینه توسعه زیربنایی حوزه گردشگری رقم بزند.

سلطانی فر با اشاره به نقش گردشگری در اقتصاد آینده کشور تاکید کرد که باید به این بخش بصورت جدی نگاه شود و فعالان این عرصه بدانند که بخش گردشگری در آینده نزدیک و با شرایطی که دولت در پیش گرفته رونق بسیار زیادی خواهد داشت.

وی به تلاش دولت برای ارائه تسهیلات کم بهره به سرمایه گذاران بخش خصوصی، اعمال معافیت برای فعالان و نیز خروج از تصدی گری به عنوان برنامه های مهم در زمینه توسعه گردشگری اشاره کرد و متذکر شد: اعتقاد داریم که دولت نباید در زمینه گردشگری رقیب بخش خصوصی شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی با اشاره به تعبیر صنعت گردشگری به عنوان صنعت سبز و بدون آلاینده در دنیا یادآور شد: این صنعت بسرعت در حال رشد و توسعه است، چراکه امروز مردم برای تفریح و سرگرمی از سبد هزینه های خود رقم قابل توجهی را به آن اختصاص داده اند.

وی گردش مالی حوزه گردشگری دنیا را سالانه بالغ بر شش هزار و 500 میلیارد دلار برشمرد و عنوان کرد: این رقم فقط در زمینه گردشگری خارجی گردشگران کشورها ثبت شده و گردشگری داخلی کشورها را شامل نمی شود، می بینیم که رقم قابل توجهی است و می طلبد که در این عرصه سرمایه گذاری شود.

راه اندازی سیستم حساب های اقماری از سال آینده

سلطانی فر سهم کشورمان را از این رقم زیاد ندانست و با اشاره به تاثیرات تحریم ها در حوزه گردشگری خارجی افزود: با وجود ظرفیت های بسیار غنی در مولفه های گردشگری این رقم شاید پنج تا شش میلیارد دلار بوده است.

وی بیان داشت: البته محاسبات مختلفی در این خصوص صورت می گیرد که تاکنون دقیق نبوده است، در این راستا از سال آینده با اجرای سیستم حساب های اقماری محاسبات دقیق این بخش را ارائه خواهیم داد.

در این نشست مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل نیز با اشاره ظرفیت های گردشگری این استان بویژه در زمینه طبیعی و سلامت افزود: شهرستان سرعین سالانه پذیرای هفت تا 9 میلیون گردشگری داخلی و خارجی است که نیاز است در این راستا نگاه ملی به این شهرستان اعمال شود.

یحیی نقی زاده این ظرفیت را قابل سرمایه گذاری و توسعه دانست و در عین حال با اشاره به مشکلات زیرساختی، توسعه گردشگری استان را در گرو افزایش سرمایه گذاری و توجه دانست.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7179 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد بازدید: 3175 ساعت: 12:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
از نگهداری حلیم و داغ کردن آن به شدت بپرهیزید یک متخصص بهداشت موادغذایی تاکید کرد: «یکی از غذاهای پرطرفدار در ایام ماه مبارک رمضان حلیم است که توصیه می‌شود برای خرید آن حتما به ظاهر مغازه یا رستوران، بهداشت کارکنان و داشتن کارت مجوز بهداشت و... توجه شود.»
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.