آشنایی با روش تهیه نان شکلاتی


نان شکلاتی از نان هایی است که می توانید آن را به عنوان میان وعده یا همراه چای میل کنید.

• زمان تهیه: 60 دقیقه

• زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• عدد خمیر شیرینی

• 200 گرم شکلات تخته ای تلخ

• عدد تخم مرغ زده شده

 

طرز تهیه

1. برای تهیه نان شکلاتی، ابتدا فر را روی دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.

2. خمیر شیرینی را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یک سطح صاف، هر قسمت از خمیر را با وردنه پهن کنید. با استفاده از یک چاقو دو مستطیل از هر قسمت درآورید.

3. شکلات تخته ای را به 8 قسمت تقسیم کنید و هر تکه را در داخل هر یک از خمیرها قرار داده و بصورت رول بپیچید.

4. با استفاده از یک قلم‌مو، روی هر یک از شیرینی ها را تخم مرغ بمالید. آن ها را در سینی مخصوص فر بگذارید.

5. سینی فر را در فر به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

6. دمای فر را تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) کاهش دهید و 5 تا 10 دقیقه دیگر منتظر بمانید تا نان شکلاتی طلایی قهوه ای رنگ شود.

7. نان شکلاتی ها را از فر خارج کنید و در ظرف مناسب بچینید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7205 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۲ شهريور بازدید: 3323 ساعت: 12:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی وقتی به رستوران می‌روند، سالاد نخورند! یك سازمان پشتیبانی از مصرف كننده در آلمان هشدار دا...

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت