روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب


اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برای پیشگیری از مسمومیت غذایی باید گوشت را پیش از کباب کردن، خوب بپزید.

به گزارش لقمه، پس از آنکه نتایج یک مطالعه نشان داد حدود 94 درصد از مردم انگلیس در مواقع کباب کردن گوشت اشتباهاتی می‌کنند که سلامت آنها را به خطر می‌اندازد متخصصان سلامت توصیه کرده‌اند که قبل از کباب کردن گوشت حتما باید ابتدا آن را بپزید. این اداره اعلام کرد مسمومیت غذایی ناشی از مصرف گوشت کبابی که به خوبی طبخ نشده تهدید جدی برای سلامتی است.

در این مطالعه از 2030 نفر نظرسنجی شد و از این تعداد 21 درصد اظهار کردند که در گذشته حداقل یک‌بار دچار مسمومیت غذایی شده‌اند. یک سوم این افراد همچنین اعتراف کرده‌اند که هنگام غذا خوردن به پخته بودن کامل غذا توجه چندانی ندارند.

اداره استاندارد غذای انگلیس هشدار می‌دهد خطرات ناشی از عدم رعایت نکات بهداشتی در مواقع طبخ غذا سبب آلوده شدن به برخی انگل‌ها نظیر «کامپیلوباکتر» خواهد شد. در همین راستا FSA دستورالعمل‌هایی را برای جلوگیری از ابتلای مردم به مسمومیت‌های غذایی به ویژه در زمان تعطیلات که فصل محبوب کباب‌خوری است،‌ منتشر کرده است.

به گزارش دهلی دیلی نیوز، بنابراین مطالعه همچنین مشخص شد 24 درصد از مردم که غذای اصلی آنها کباب بوده گفتند آن را در خانه نپخته‌اند. یک پنجم افراد نیز می‌گویند برای نگهداری از گوشت‌های خام و گوشت‌های کباب‌شده از بشقاب تمیز و جداگانه استفاده نمی‌کنند. این در حالیست که بیش از نیمی از افراد به دلیل استفاده از انبرک‌های مشترک کباب پزها در معرض ابتلا به بیماری‌های مشترک هستند. آلودگی به انگل کامپیلوباکتر می‌تواند سالانه منجر به مسمومیت 280 هزار نفر به تنهایی در انگلیس شود.

اما یکی از توصیه‌های اعلام شده از سوی FSA‌ این است که پیش از کباب کردن گوشت آن را بپزید. بنابر اعلام این اداره، داخل گوشت کباب‌شده نباید صورتی رنگ باشد و در عوض باید از وسط آن بخار داغ بیرون بیاید و آب خارج شده از آن نیز قرمز نبوده و شفاف باشد. همچنین به افراد توصیه شده تا از شستن مرغ خام اجتناب کنند زیرا این کار سبب پخش شدن میکروب‌ها به فضای آشپزخانه می‌شود. ضمنا گوشت‌های خام باید در ظرف جداگانه نگهداری شوند.

مسمومیت غذایی یکی از خطرات جدی ناشی از پخت و مصرف کباب است و به مردم توصیه می‌شود در تهیه این غذای خوشمزه با رعایت این اصول ساده سلامتی دوستان و خانواده خود را حفظ کنند.



بازگشت به صفحه نخست

 

 

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 7247 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 4042 ساعت: 11:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
شروع رژیم غذایی روی ترازو تناسب اندانم و کاهش وزن در عصر تکنولوژی، برای افرادی که تنها با کلید‌ها و دکمه‌های دستگاه‌های دیجیتال سر کار دارند، به یک مشکل عمده تبدیل شده است.
چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.