این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید


تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد غذایی پس از خارج شدن از حالت انجماد دیگر قابل مصرف نیستند و تنها ضایعات غذایی را شکل می دهند. درباره مواد غذایی منجمد شده باید از حساسیت بالایی برخوردار باشید. بدون در نظر گرفتن این که چه چیزی را منجمد کرده اید، طی نه ماه باید آن را مصرف کنید.

به گزارش لقمه، یخچال و مایکروویو تنها منابع بروز اشتباهات معمول در آشپزخانه نیستند. فریزر نیز یکی دیگر از این منابع محسوب می شود. تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد غذایی پس از خارج شدن از حالت انجماد دیگر قابل مصرف نیستند و تنها ضایعات غذایی را شکل می دهند. درباره مواد غذایی منجمد شده باید از حساسیت بالایی برخوردار باشید. بدون در نظر گرفتن این که چه چیزی را منجمد کرده اید، طی نه ماه باید آن را مصرف کنید. همچنین به شیوه ای درست باید آب کردن یخ مواد غذایی منجمد شده را انجام دهید. اکثر مواد غذایی به مدت زمان کافی برای یخ زدایی نیاز دارند و به طور معمول روند کند آب شدن یخ بهترین نتایج را به همراه دارد. در ادامه این مطلب برخی از مواد غذایی که نباید منجمد شوند را معرفی می کنیم.


سالاد سبزیجات
اگر سالادی طعم دار و ترد از سبزیجات می خواهید آن را در فریزر قرار ندهید. سبزیجات پس از منجمد شدن پژمرده خواهند شد و بافتی نرم و شل به خود می گیرند. همچنین، آنها طعم خود را از دست می دهند. به جای منجمد کردن می توانید سبزیجات را شسته و به صورت خشک در حالی که در یک هوله کاغذی پیچیده شده و داخل کیسه پلاستیکی قرار دارند در یخچال نگهداری کنید.


شیر
شیر منجمد پس از آب شدن بافتی توده ای خواهد داشت از این رو منجمد کردن ایده خوبی برای نگهداری شیر و مصرف مستقیم آن نخواهد بود. اما از آن می توانید در پخت و پز استفاده کنید. برای یخ زدایی شیر باید آن را چندین ساعت در یخچال قرار دهید که با توجه به اندازه ظرف ممکن است تا یک روز و یا بیشتر نیز زمان نیاز داشته باشد.


غذاهای سرخ شده
بهترین قسمت غذاهای سرخ شده - حالت ترد و روغنی - اگر در فریزر قرار بگیرد از بین خواهد رفت. در حقیقت، غذای سرخ شده خوشمزه شما بافتی نرم، مرطوب و خمیر مانند می یابد. بی تردید، مصرف مرغ سوخاری بدون لذت بردن از پوشش ترد آن هیچ لطفی ندارد. توصیه ما مصرف کامل غذاهای سرخ شده در یک وعده است.


تخم مرغ
هنگامی که مایعات منجمد می شوند حجم آنها افزایش می یابد. تخم مرغ خام نیز از این مساله مستثنی نیست. حجم مایع درون تخم مرغ پس از منجمد شدن افزایش یافته و پوسته را ترک می دهد. بدترین سناریو در این زمینه فریزری کثیف با بویی زننده و بهترین سناریو تخم مرغ هایی غیر قابل استفاده است.


میوه خام و سبزیجات
میوه و سبزیجات با توجه به محتوای آب بالای خود در فریزر حالتی یخ زده می یابند و به خوبی نیز یخ زدایی نمی شوند. به جای حالت ترد و شکننده، با میوه و سبزیجاتی شل و خیس مواجه خواهید شد. بی تردید، هیچ کس از خوردن کرفس شل و خیار آبدار لذت نمی برد.


خامه
خامه پس از منجمد شدن حالتی تکه تکه می یابد. از خامه ترش یخ زده می توانید برای پخت و پز استفاده کنید اما اشتیاقی به مصرف آن به تنهایی پس از آب شدن یخ نخواهید داشت.


ماست
ما درباره "ماست منجمد" صحبت نمی کنیم بلکه ماستی که منجمد شده است را مد نظر داریم. کمی پیچیده است اما احتمالا منظور ما را درک کرده اید. قرار دادن ماست در فریزر موجب تغییر بافت آن می شود و با چیزی شبیه ماست منجمد که طی دهه های گذشته در آمریکا به فروش می رسد، مواجه نخواهید شد. نتیجه قرار دادن ماست در فریزر و منجمد شدن آن چیزی است که تمایلی به خوردن آن نخواهید داشت زیرا همانند خامه ترش حالتی تکه تکه می یابد. از آن برای پخت و پز می توانید استفاده کنید اما برای مصرف مستقیم گزینه فوق العاده ای نیست.


سیب زمینی
سیب زمینی از محتوای آب بالایی برخوردار است و زمانی که سیب زمینی های خام را در فریزر قرار می دهید، کریستال های یخ شکل خواهند گرفت. پس از یخ زدایی نیز با سیب زمینی شل و آبدار مواجه خواهید شد. سیب زمینی را باید در جای خشک و خنک نگهداری کنید و اگر قصد نگهداری در فریزر را دارید پیش از منجمد کردن سیب زمینی را بپزید. با این وجود، پس از یخ زدایی همچنان مقداری آبدار خواهند بود.


پنیر
با توجه به طول عمر بالای پنیر در یخچال نیازی نیست آن را در فریزر قرار دهید. اگر پنیرهای سفت را در فریزر قرار دهید حالتی خشک و خرد شونده می یابند. اگر پنیرهای نرم را در فریزر قرار دهید به واسطه رطوبت موجود در آنها، بافت سبک و نرمشان کریستالی می شود.


کیک با پایه سفیده تخم مرغ
کیک تهیه شده از سفیده تخم مرغ اگر در فریزر قرار بگیرد نرمی و لطافت خود را از دست می دهد. این مساله می تواند به طور کلی کیک شما را خراب کند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :زیست نیوز

کد: 7311 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 4390 ساعت: 5:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
2 قیمت کدام یخچال فریزر‌ها در بازار زیر ۲۰ میلیون تومان است+ جدول ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
3 بهترین زمان نگهداری خوراکی‌ها در یخچال و فریزر ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
4 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
5 سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد
6 مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور
7 همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
8 فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
9 نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند
10 بهترین راه نگهداری از ادویه‌جات و گیاهان معطر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خوردن به موقع شام اهمیت دارد؟ پزشکان معتقدند: علاوه بر فاکتور مهم انتخاب مواد خو...

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.