«میوه‌درمانی» به چاپ دوم رسید


نسخه‌های چاپ دوم کتاب «میوه‌درمانی» نوشته صدف کوه‌کن توسط انتشارات همشهری منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش لقمه، نویسنده کتاب در بخشی از مقدمه کوتاهی که بر آن نوشته اشاره می‌کند: ... بعدها درس خواندم و کارشناس تغذیه شدم و بعدتر در جایی خواندم که: «بگذارید غذا پزشک شما باشد.» هرچه بیشتر درباره خواص میوه‌ها و سبزی‌ها دانستم، معجزه‌های بیشتری دیدم و ایمان آوردم که خداوند برای هر دردی، درمانی طبیعی قرار داده است.

بخش‌های مختلف این کتاب به نام میوه‌ها نامگذاری‌ شده‌اند چون هر قسمت مطالب و اطلاعات مربوط به میوه‌درمانی توسط میوه مشخصی را شامل می‌شود. اسامی بخش‌های مختلف کتاب به این ترتیب هستند:

آلو، آناناس، آوو کادو، انجیر، انگور، بادمجان، باقلا، بروکلی، پرتقال، پسته، پیاز، تمشک، خرمالو، خیار، دارچین، ذرت، ریحان، زردآلو، زردچوبه، زعفران، زغال‌اخته، زنجبیل، زیره، سیب، طالبی، کرفس، کیوی، گردو، گلابی، گل‌کلم، گوجه‌فرنگی، لوبیا، لوبیاسبز، لیموترش، لیموشیرین، موز، نارنگی، نعنا، هل، هندوانه و هویج.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:

در واقع پیاز یکی از قدیمی‌ترین مواد خوراکی است که از نظر کنترل بیماری دیابت مورد توجه بوده است. تحقیقات جدید علمی نیز نشان می‌دهد که خوردن پیاز، بر کاهش قند خون اثر می‌گذارد. برای مثال دانشمندان هندی در یک طرح تحقیقاتی به تعدادی داوطلب توصیه کردند که در رژیم غذایی خود از پیاز و آب پیاز استفاده کنند ( در مقادیر 25 - 200 گرم در روز) در این آزمایش نشان داده شد که مصرف میزان بالاتر پیاز، قند خون را کاهش می‌دهد و جالب این که فرقی نمی‌کند که پیاز مورد مصرف،‌ خام پا پخته باشد.

محققان معتقدند که پیاز ممکن است از طریق تاثیر در سوخت و ساز گلوکز در کبد و یا افزایش ترشح انسولین و یا بالاخره افزایش اثر کیفی انسولین بر کاهش قند خون موثر باشد.

ترکیبات شیمیایی موثر بر این کاهش عبارتند از آلیل پروپیل سولفاید و آلیسین، البته در دهه 1960 محققان ترکیبات شیمیایی ضد دیابت که اثر آن‌ها شبیه داروهای مصنوعی شیمیایی تولبوتامید یا اریناز است از پیاز جدا کردند. این ترکیبات در کیفیت تاثیر و افزایش تولید و ترشح انسولین اثر دارند.

این کتاب با 165 صفحه مصور رنگی، شمارگان 2 هزار نسخه و قیمت 10 هزار تومان به چاپ دوم رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7350 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 3675 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، م...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.