طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ


بشقاب داغ بدون سوسیس و کالباس را این گونه تهیه کنید.

مواد لازم:
1 بسته چیپس ساده
200 گرم فیله مرغ پخته شده
200 گرم قارچ
1 عدد فلفل دلمه‌ای
1 حبه سیر
ذرت و نخود کنسروی (به دلخواه)
150 گرم پنیر پیتزا
نمک، آویشن، فلفل سیاه و زرد چوبه (به اندازه دلخواه)

طرز تهیه:
1: فیله مرغی که از قبل پخته‌ایم را با چاقو ریز می‌کنیم.
2: قارچ‌ها را به صورت اسلایس خرد کرده و با یک حبه سیر تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کامل تبخیر شود. سپس به فیله‌های مرغ اضافه می‌کنیم.
3: ظرفی شیشه‌ای یا چینی برداشته و کف آن را با چیپس می‌پوشانیم.
4: فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و نخود فرنگی را روی چیپس‌ها پخش می‌کنیم.
5: ترکیب فیله مرغ و قارچ را اضافه می‌کنیم.
6: یک لایه از پنیر رنده شده را روی مواد می‌ریزیم.
7: مقداری چیپس و فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه می‌کنیم. سپس برای آب شدن پنیر، حدود 2 الی 3 دقیقه در مایکروفر قرار می‌دهیم. برای طلایی شدن پنیر از فر و یا گریل مایکروفر استفاده می کنیم.

 

دستور از هدیه علی اکبری

 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7466 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 6174 ساعت: 3:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
2 کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
3 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
4 عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکی‌های شور چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
5 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
6 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
7 بسته های چیپس کارخانه ای سرطان زا است ؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
8 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
9 آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
10 نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
11 داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  پوست پیاز را دور نریزید پزشكان توصیه می‌كنند از این پس وقتی وارد آشپزخانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 فایده زردچوبه برای سلامتی زردچوبه یکی از متداولترین ادویه ها در آشپزی است که رایحه ای شبیه به فلفل، طعمی تیز و رنگی طلایی دارد.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
تخم‌ مرغ کلید سلامتی 17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند.