علیرضا مروت‌پور:
روز جهانی غذا فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی




 به گزارش لقمه، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران با اشاره به نزدیک شدن به روز جهانی غذا گفت: روز جهانی غذا روزی است که در تمام دنیا راجع به این صنعت صحبت می‌شود و حساسیت این صنعت را می‌رساند. اما در روز جهانی غذا فقط نباید جشن این روز را برگزار کنیم، بلکه باید این روز پایه‌ای باشد برای انجام کارهای اصولی و در دست گرفتن بازارهای جهانی.

علیرضا مروت‌پور با اشاره به موقعیت اقلیمی خوب ایران در بخشهای کشاورزی و غذایی گفت: موضوع غذا در تمام دنیا با موضوعاتی که در زندگی روزمره و اقتصاد دنیا است متفاوت است. روزانه همه انسانها به غذا نیاز دارند و کشورها برای تولید مواد اولیه غذایی هم برای مصرف داخلی خود و هم برای صادرات و تامین نیاز کشورهای دیگر تلاش زیادی می‌کنند و به همین دلیل این صنعت استراتژیک نیازمند حمایت دولت است.

وی افزود: در کشور ما به دلیل موقعیت اقلیمی خوب و مناسبی که وجود دارد می‌توانیم بازارهای خارجی را در دست بگیریم اما متاسفانه به دلیل عدم مدیریت کارآمد و صحیح در صنعت کشاورزی و غذایی، این توسعه هنوز صورت نگرفته است در حالی که کشور ما یکی از غنی‌ترین منابع کشاورزی و غذایی را در بین کشورهای دنیا در اختیار دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران افزود: اگر در چرخه کشاورزی ما در ابتدای کار از انتخاب بذر تا مراحل بعدی (آبیاری، سمپاشی، کود و ...) کار اصولی انجام شود و دولت نظارت کامل داشته باشد، جلوی کشاورزی غیرتخصصی گرفته می‌شود و ضایعات مواد غذایی به حداقل رسیده و محصولات سالم‌تر و باکیفیت‌تری به دست مردم می‌رسد.

مروت‌پور درباره مشکلات واحدهای نان صنعتی کشور نیز گفت: متاسفانه صدور بخشنامه‌های مختلف و بدون اساس و افراد غیرمتخصص خسارتهایی را به این صنعت وارد کرده است. حتی در طرح تولید نان سنتی به روش صنعتی نه تنها در صنعت نان کشور اتفاق مفیدی نیفتاد بلکه سرمایه کشور به هدر رفت. این کار باید تخصصی انجام شود و برای انجام این کار نیز باید از توان و مهارت افراد متخصص و قوی در بخش خصوصی استفاده شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران

کد: 7516 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر بازدید: 3282 ساعت: 8:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت