کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟


عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشورضمن تاکید بر لزوم با کیفیت بودن شیر توزیعی مدارس، در عین حال اظهاراتی مبنی بر وجود کلسیم بیشتر در شیرهای پرچرب را رد کرد.

 به گزارش لقمه، تیرنگ نیستانی در مورد کیفیت شیر مدارس با بیان اینکه در حال حاضر در این مورد آنالیزی نداشتیم و اطلاعات ما بر اساس اطلاعات سال 86 است، گفت: در سال 86 در جلسه‌ای که با مسوولین صنف لبنیات داشتیم، تاکید کردیم که شیر مدارس باید به لحاظ پروتئین، کلسیم، بار میکروبی و سایر شاخص‌ها با کیفیت‌ترین شیر باشد.

نیستانی در پاسخ به سوالی مبنی بر بیشتر بودن کلسیم شیرهای پرچرب نسبت به کم چرب، گفت: این موضوع را تایید نمی‌کنیم، زیرا هر چه محتوای چربی محصول لبنی بالاتر باشد در واحد حجم، میزان کلسیم آن کمتر می‌شود.

وی افزود: بنابراین چنین چیزی موضوعیت ندارد، زیرا کلسیم در فاز چربی شیر نیست و احتمالا شیرهای کم چرب به لحاظ کلسیم غنی‌تر هستند. ضمن اینکه چربی اگر بالا باشد یکی از عوامل دفع کلسیم است.

نیستانی همچنین ازبرنامه ملی مراقبت از غذا و تغذیه به عنوان مهم‌ترین برنامه در دست انجام انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور خبر داد و گفت: درصدد کسب اطلاعات به روز در مورد وضعیت تغذیه مردم و مشکلات تغذیه‌ای آنها برای ارائه به سیاستگذاران در جهت تصمیم‌گیری و اقدام به موقع و سریع برای رفع این مشکلات است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7534 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 3722 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
4 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
5 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
6 گیاهخواران این ۷ آیتم ضروری را در لیست خود بگنجانید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 پیشگیری از پوکی استخوان با رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
8 پنکیک خرما مارتا استوارت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
9 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 ویتامین‌هایی که آستیگماتیسم چشم را درمان می کند ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
11 مصرف این گیاهان در دوران بارداری چه اهمیتی دارد؟ ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
کمیسیون تخصصی پسته در اتاق اصناف شکل گرفت/پسته دامغان خوشه‌ای صادرمی‌شود پایگاه خبری لقمه: خوشه‌های صنعتی باوجود سه دهه قدمت در صنایع کشور، به‌تازگی راه خود را به دامغان و شاخص‌ترین محصول این شهرستان یعنی پسته، بازکرده است.