مواد لازم برای چهار نفر:
اسفناج: 300 گرم
قارچ: نیم کیلو
پنیر پیتزا: 300 گرم
لازانیا: یک بسته (300 گرمی)
خامه: یک بسته کوچک
شیر: یک لیوان
پیاز: یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
پودر آویشن: یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. اسفناج و قارچها را می شوییم و خرد می کنیم.
2. ابتدا قارچ ها را در تابه میریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.
3. پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت میدهیم به حدی که طلایی شود.
4. سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد.
5. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه میکنیم.
6. خامه را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، میگذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمیداریم. مخلوط اسفناج باید کمی آبدار و شل باشد.
7. سپس در قابلمه بزرگی آب میریزیم و میگذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش میریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه میگذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا زیاد سفت یا زیاد نرم و وارفته باشد.
8.سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد میگذاریم و بعد توی آبکش میریزیم.
9. ته ظرف پیرکسی را با کره چرب میکنیم و از ورقههای لازانیا در ظرف میچینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا میگذاریم و روی آن پنیر پیتزا میریزیم و به همین ترتیب ورقههای لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را میچینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.
10. فر را از قبل روشن میکنیم و روی درجه 180 تنظیم میکنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار میدهیم. مدت 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.
11. این لازانیا بسیار خوشمزهتر و سبکتر از لازانیای گوشت است، به خصوص برای کسانی که گیاهخوار هستند یک غذای مناسب است. البته به خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن به کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم میتوانید کمتر کنید.
بازگشت به صفحه نخست