روش تهیه لازانیای اسفناج


لازانیای اسفناج spinach lasagna غذایی گیاهی و بسیار خوشمزه است و کودکانی که سبزیجات دوست ندارند هم طرفدار آن می شوند.

مواد لازم برای چهار نفر:

اسفناج: 300 گرم
قارچ: نیم کیلو
پنیر پیتزا: 300 گرم
لازانیا: یک بسته (300 گرمی)
خامه: یک بسته کوچک
شیر: یک لیوان
پیاز: یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
پودر آویشن: یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. اسفناج و قارچ‌ها را می شوییم و خرد می کنیم.

2. ابتدا قارچ ها را در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.

3. پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که طلایی شود.

4. سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد.

5. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه می‌کنیم.

6. خامه را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، می‌گذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمی‌داریم. مخلوط اسفناج باید کمی آب‌دار و شل باشد.

7. سپس در قابلمه بزرگی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش می‌ریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه می‌گذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا زیاد سفت یا زیاد نرم و وارفته باشد.

8.سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد می‌گذاریم و بعد توی آب‌کش می‌ریزیم.

9. ته ظرف پیرکسی را با کره چرب می‌کنیم و از ورقه‌های لازانیا در ظرف می‌چینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا می‌گذاریم و روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و به همین ترتیب ورقه‌های لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را می‌چینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.

10. فر را از قبل روشن می‌کنیم و روی درجه 180 تنظیم می‌کنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار می‌دهیم. مدت 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.

11. این لازانیا بسیار خوشمزه‌تر و سبک‌تر از لازانیای گوشت است، به خصوص برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یک غذای مناسب است. البته به خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن به کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم می‌توانید کم‌تر کنید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7561 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر بازدید: 3459 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  خواص تغذیه‌ای تخم پرندگان وقتی وارد بازارهای محلی شهرهای شمالی کشورمان می‌شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان پایگاه خبری لقمه: روزه عبادتی است که فواید روحی و جسمانی فراوانی به همراه دارد. بنابراین رعایت نکات روزه داری و به ویژه نحوه تغذیه در این ماه مبارک حائز اهمیت است.
احیای برجام و نوزایی صنعت گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: احیای برجام و رفع تحریم‌ها و همزمانی با فروکش کردن بیماری کرونا در سطح جهانی، گردشگری ایران را در موقعیت ممتازی قرار می‌دهد تا این صنعت با احیای بازار بین‌المللی خود، فرصتی برای بازنگری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های داخلی را هم بدست آورد.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.