اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید!


نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 به گزارش لقمه، اگر قصد بچه دار شدن دارید باید دور هر آن چه به صورت سرخ کردنی تهیه می‌شود را خطر قرمز بکشید. در غیر این صورت خدای نکرده خطر ابتلا به دیابت حاملگی را در دوره‌ی بارداریتان افزایش می‌دهید.

 

نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 

در طول این پژوهش، محققان دانشگاه هاروارد پرونده‌ی پزشکی 15000 خانم را مورد بررسی قرار دادند.

 

این خانم‌ها به پرسشنامه‌هایی در خصوص رژیم غذایی و سبک زندگی‌شان که شامل میزان مصرف مواد غذایی سرخ کردنی، میوه و سبزیجات، مصرف دخانیات و الکل بود پاسخ دادند.

 

محققان با بررسی‌های بیشتر دریافتند خانم‌هایی که در طول هفته حداقل 7 مرتبه مواد غذایی سرخ کردنی مصرف می‌کنند 88 درصد بیشتر از خانم‌هایی که فقط یک بار در هفته غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در معرض ابتلا به حاملگی بارداری قرار می‌گیرند.

 

این خطر برای خانم‌هایی که هر هفته بین 4 تا 6 مرتبه غذاهای سرخ کردنی مصرف می‌کنند 16 درصد تخمین زده شده است.


دیابت بارداری: خطری برای سلامت مادر و نوزاد

به عقیده‌ی محققان اثرات مخرب و منفی مصرف مواد غذایی سرخ کردنی در ابتلا به دیابت حاملگی می‌تواند ناشی از تغییرات مواد غذایی در حین سرخ شدن باشد.

 

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد عدم مصرف مواد غذایی سرخ کردنی از سنین باروری برای سلامت مادرهای آینده بسیار مفید است.

 

دیابت حاملگی معمولاً در طول سه ماهه‌ی سوم بارداری بروز می‌کند. این مشکل اغلب با افزایش وزن بیش از اندازه در ارتباط است.

 

متأسفانه دیابت حاملگی خطر زایمان زودهنگام را افزایش می‌دهد و خانم‌ها را مجبور به زایمان سزارین می‌کند.

 

این نوع دیابت بر روی نوزادان نیز تأثیر می‌گذارد که اصلی‌ترین آن ماکروزومی جنین است یعنی تولد نوزادانی با وزنی بیشتر از وزن طبیعی.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :topsante

کد: 7599 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان بازدید: 4488 ساعت: 7:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  تاثیر كفیر بر پوست و مو یكی از نوشیدنی‌‌های بسیار مفید كه در بحث تغذیه بسی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 قانون طلایی برای لاغری همه چیز قانون و اصول خود را دارد. لاغری نیز از این امر مستثنی نیست و اصول خودش را دارد.
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.