اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید!


نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 به گزارش لقمه، اگر قصد بچه دار شدن دارید باید دور هر آن چه به صورت سرخ کردنی تهیه می‌شود را خطر قرمز بکشید. در غیر این صورت خدای نکرده خطر ابتلا به دیابت حاملگی را در دوره‌ی بارداریتان افزایش می‌دهید.

 

نتایج پژوهش جدیدی که در مجله‌ی پزشکی Diabetologia به چاپ رسیده است نشان می‌دهد خانم‌هایی که به طور مرتب غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در دوران بارداری خود بیشتر از دیابت حاملگی رنج می‌برند.

 

در طول این پژوهش، محققان دانشگاه هاروارد پرونده‌ی پزشکی 15000 خانم را مورد بررسی قرار دادند.

 

این خانم‌ها به پرسشنامه‌هایی در خصوص رژیم غذایی و سبک زندگی‌شان که شامل میزان مصرف مواد غذایی سرخ کردنی، میوه و سبزیجات، مصرف دخانیات و الکل بود پاسخ دادند.

 

محققان با بررسی‌های بیشتر دریافتند خانم‌هایی که در طول هفته حداقل 7 مرتبه مواد غذایی سرخ کردنی مصرف می‌کنند 88 درصد بیشتر از خانم‌هایی که فقط یک بار در هفته غذاهای سرخ کردنی می‌خورند در معرض ابتلا به حاملگی بارداری قرار می‌گیرند.

 

این خطر برای خانم‌هایی که هر هفته بین 4 تا 6 مرتبه غذاهای سرخ کردنی مصرف می‌کنند 16 درصد تخمین زده شده است.


دیابت بارداری: خطری برای سلامت مادر و نوزاد

به عقیده‌ی محققان اثرات مخرب و منفی مصرف مواد غذایی سرخ کردنی در ابتلا به دیابت حاملگی می‌تواند ناشی از تغییرات مواد غذایی در حین سرخ شدن باشد.

 

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد عدم مصرف مواد غذایی سرخ کردنی از سنین باروری برای سلامت مادرهای آینده بسیار مفید است.

 

دیابت حاملگی معمولاً در طول سه ماهه‌ی سوم بارداری بروز می‌کند. این مشکل اغلب با افزایش وزن بیش از اندازه در ارتباط است.

 

متأسفانه دیابت حاملگی خطر زایمان زودهنگام را افزایش می‌دهد و خانم‌ها را مجبور به زایمان سزارین می‌کند.

 

این نوع دیابت بر روی نوزادان نیز تأثیر می‌گذارد که اصلی‌ترین آن ماکروزومی جنین است یعنی تولد نوزادانی با وزنی بیشتر از وزن طبیعی.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :topsante

کد: 7599 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان بازدید: 4380 ساعت: 7:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
علائم کم خونی چیست؟ کم خونی مشکلی است که بین خانم ها شایع است و آمار آن در زنانی که فعالیت بیشتری دارند، بالاست. اما علایم کم خونی چیست و چگونه می توان فهمید که دچار کمبود آهن شده ایم. فرشته همیشه از خستگی زیاد گلایه داشت.
تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش‌های علمی و تحصیلی توجه ویژه‌ای داشته باشید.