در پی طرح آلوده بودن نارنگی پاکستانی به کرم کشنده؛
واردات نارنگی پاکستانی ممنوع است


با توجه به اعلام اخباری مبنی بر واردات نارنگی پاکستانی به کشور و آلوده بودن آن به نوعی کرم کشنده، معاون سازمان حفظ نباتات اعلام کرد: واردات هر گونه مرکبات از جمله نارنگی پاکستانی به کشور ممنوع است.

 به گزارش لقمه، ابطالی اظهار کرد: امسال واردات مرکبات نداشتیم و به طور کلی از سال 1389 وزارت جهاد کشاورزی با واردات هرگونه مرکبات مخالفت و آن را ممنوع کرده است.

وی افزود: تولید میوه در کشورمان مازاد بر مصرف است و هیچ مرکباتی از جمله نارنگی از مرزها و مبادی رسمی وارد کشور نشده است.

ابطالی در عین حال بیان کرد: در حال حاضر واردات مرکبات ضرورتی ندارد و تولید داخل پاسخگوی نیازها است و مشکلی در این مینه نداریم.

نارنگی پاکستانی به روسیه صادر می‌شود

معاون سازمان حفظ نباتات یادآور شد: صادرات نارنگی و به طور کلی مرکبات پاکستان، عمدتا به روسیه انجام می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به اینکه با توجه به اعلام رییس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان مبنی بر این که در پایان سال گذشته به دلیل بارش برف درختان پرتقال آسیب دیده‌اند و در عید نوروز امسال با کمبود پرتقال مواجه‌ خواهیم شد، گفت: این بحث را از طریق اتحادیه باغداران استان مازندران پیگیری کردیم و اعلام نیازها و برآوردها انجام شد.

ابطالی تاکید کرد: بر اساس نیازسنجی و میزان تولید، کمبودی در زمینه مرکبات نداریم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7690 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر بازدید: 3058 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
2 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 یک گام تا خرید تضمینی ۱۰ میلیون تن گندم از کشاورزان ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
4 ابلاغ مراتب ثبت ملی ۱۰ میراث‌فرهنگی ناملموس و یک میراث در خطر به استاندار کرمانشاه ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
5 جنوب کرمان پایلوت کشاورزی قراردادی کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۵ اسفند
6 درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد! ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
7 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
11 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  شیرینی خورها بخوانند! غالبا اکثر مردم به دنبال این هستند که چگونه از هوس...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.