طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ


كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.

مواد لازم

بادنجان: پنج عدد
قارچ: یك كیلوگرم
گوجهفرنگی كوچك: دو عدد
كشك: یك پیمانه
پیاز: دو عدد
سیر: شش حبه
روغن: هشت قاشق غذاخوری
نعنا خشك: هشت قاشق غذاخوری
گـردو: پنج عدد
نمك و زردچــوبه: به میزان لازم
 

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را كبابی كرده و درون یك نایلون ضخیم قرار می‌دهیم تا سرد شوند. بعد پوست آنها را كنده، با گوشت‌كوب كوبیده یا درون غذاساز ریخته تا كاملا پوره شود.

در تابه‌ای قارچ‌های ورقه شده را به همراه كمی روغن تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده، به بادنجان اضافه نموده و دوباره با غذاساز مواد را پوره می‌كنیم. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سیرها را هم ریز خرد كرده و به پیاز اضافه می‌كنیم.

نمك و زردچوبه را افزوده و تفت می‌دهیم. پوره بادنجان، قارچ و گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه كرده و كاملا تفت می‌دهیم، سپس كشك رقیق را می‌افزاییم.

نعنا را با روغن كمی تفت داده و به كشك بادنجان اضافه می‌كنیم. در تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دو دقیقه كشك بادنجان روی حرارت بماند، بعد درون ظرف سرو ریخته و با كشك، گردو، نعنا داغ و قارچ تزیین می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7759 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 6844 ساعت: 6:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  5 خوردنی كاهش‌دهنده درد پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.