طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ


كشك بادنجان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توانید آن را با قارچ نیز سرو کنید.

مواد لازم

بادنجان: پنج عدد
قارچ: یك كیلوگرم
گوجهفرنگی كوچك: دو عدد
كشك: یك پیمانه
پیاز: دو عدد
سیر: شش حبه
روغن: هشت قاشق غذاخوری
نعنا خشك: هشت قاشق غذاخوری
گـردو: پنج عدد
نمك و زردچــوبه: به میزان لازم
 

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را كبابی كرده و درون یك نایلون ضخیم قرار می‌دهیم تا سرد شوند. بعد پوست آنها را كنده، با گوشت‌كوب كوبیده یا درون غذاساز ریخته تا كاملا پوره شود.

در تابه‌ای قارچ‌های ورقه شده را به همراه كمی روغن تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی‌ها را رنده كرده، به بادنجان اضافه نموده و دوباره با غذاساز مواد را پوره می‌كنیم. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد كرده و در روغن سرخ می‌كنیم، سیرها را هم ریز خرد كرده و به پیاز اضافه می‌كنیم.

نمك و زردچوبه را افزوده و تفت می‌دهیم. پوره بادنجان، قارچ و گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه كرده و كاملا تفت می‌دهیم، سپس كشك رقیق را می‌افزاییم.

نعنا را با روغن كمی تفت داده و به كشك بادنجان اضافه می‌كنیم. در تابه را گذاشته و اجازه می‌دهیم دو دقیقه كشك بادنجان روی حرارت بماند، بعد درون ظرف سرو ریخته و با كشك، گردو، نعنا داغ و قارچ تزیین می‌كنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7759 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي بازدید: 6173 ساعت: 6:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن میوه برای بیماران کلیوی مفید است پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند افزودن میوه و...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
نکاتی در مورد لیمو امانی لیمو امانی همان لیمو ترش معمولی خشك شده است . اما شهرت آن به اسم لیمو " امانی " به دلیل این است كه شهر امان پایتخت كشور اردن معروف ترین نوع لیمو را دارد.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
ملخ دریایی کلسترول دارد؟ اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.