راهکارهای کاهش مصرف نمک در هنگام پخت


رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک یکی از راه های کاهش مصرف نمک در هنگام پخت را استفاده از چاشنی های گیاهی و سالم بیان کرد.

به گزارش لقمه، دکتر مجید حاجی فرجی در نشست خبری بسیج ملی کاهش مصرف نمک گفت: در حال حاضر بحث نمک، شکر و چربی بحث روز تغذیه است چرا که بیشترین مخاطرات را برای سلامتی دارد.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با تاکید بر ضرورت همکاری تولیدکنندگان صنایع غذایی برای تولید مواد غذایی کم نمک افزود: لازم است الگوی سبد غذایی مردم در جهت کاهش مصرف نمک، شکر و چربی نیز تغییر کند. بیشترین مصرف نمک در هنگام پخت غذا به غذا اضافه می شود که باید این میزان نمک مصرفی در هنگام پخت نیز به حداقل برسد.یکی از راه های کاهش مصرف نمک در هنگام پخت استفاده از چاشنی های گیاهی و سالم است.

حاجی فرجی با بیان اینکه نباید در غذای کودک از نمک استفاده کرد اظهار کرد: اگر ذائقه غذایی کودک به نمک عادت کند باعث می شود تا در بزرگسالی به دنبال غذاهای پر نمک برود.همچنین تغییر ذائقه افراد به منظور استفاده از غذاهای کم نمک زمان بر است.

وی استفاده از برچسب های بر روی غذاهای صنعتی را ضروری دانست و ادامه داد: این حق مردم است که بدانند از چه ماده غذایی با چه میزان مواد اولیه در آن استفاده می کنند تا میزان ضرر آن ماده غذایی را بدانند.

رئیس انستیتوی تغذیه کشور همچنین با اشاره به این که بیش از 20 سال است که بر روی کیفیت نان مطالعه می شود، گفت: برخی از نانواها می گویند به دلیل پایین بودن کیفیت آرد مصرفی مجبور به استفاده از نمک بالا در نان هستند.

ضرورت استفاده از خمیر ترش در نان

حاجی‌فرجی در ادامه ضمن اشاره به کاهش 70 درصدی مصرف جوش شیرین در نانوایی‌های کشور، گفت: در حال حاضر 50 درصد نانوایی‌های تهران هنوز جوش شیرین مصرف می‌کنند.همینطور استفاده از خمیر ترش در نان ضروری است و بهتر است که صنایع خمیر ترش را به صورت فریز شده یا پودر در اختیار نانوا قرار دهند تا زمان طبخ نان طولانی نشود.

وی در پایان بر استفاده از خشکبار بدون نمک و عدم استفاده از چیپس های فله ای تاکید کرد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7762 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي بازدید: 3747 ساعت: 8:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 با مصرف منظم قهوه ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.