طرز تهیه مرحله به مرحله دونات خانگی


دونات یکی از پرطرفدارترین شیرینی های امروزی است که شما می توانید خیلی آسان آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم

آرد        4 لیوان و نیم
روغن مایع      1استکان چایخوری
شیر          1استکان چایخوری
تخم مرغ         3 عدد
شکر         4 قاشق سوپخوری
آب    به مقدار لازم
مایع خمیر     1قاشق مرباخوری
 

 

طرز تهیه

1. مایع خمیر را با آرد و شکر مخلوط می کنیم.

2. آرد را در ظرفی می ریزیم و وسط آن را گود می کنیم و روغن مایع و شیر و تخم مرغ را به آرامی می ریزیم تا به خرد آرد برود.

3. خمیر را عمل می آوریم و می گذاریم کمی استراحت کند.

4. خمیر را در اندازه یک نارنگی کوچک چانه می کنیم و روی یک سینی چرب می چینیم و روی آن را دستمال مرطوب می اندازیم.

5. بعد از یک ساعت روی چانه ها با یک کاتر کوچک در می آوریم و به آن شکل دونات می دهیم.

6. دونات ها را در روغن داغ سرخ می کنیم تا رنگ آنها طلایی شود.

 

 

7. برای تزیین و خوشمزه تر شدن دونات ها می توانید از سس شکلات یا پودر قند استفاده نمایید.

 

دستور: فرزانه جوادی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7805 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ دي بازدید: 8552 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان
2 بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
3 این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد
4 مواد غذایی اعتیاد آور ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
5 چه شیرینی را از کدام قنادی بخریم؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  بر اساس گروه خونی‌تان غذا بخورید تحقیقات نشان داده افرادی که گروه‌های خونی مشابه دا...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.