400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟


مدیرکل مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری اعتقاد دارد، راه نجات هتل‌سازی در ایران ورود سرمایه‌گذاران خارجی است.

به گزارش لقمه، مسعود سلطانی‌فر، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ‌مدتی است از حساب و کتاب‌هایش درباره‌ی هتل‌سازی در ایران بسیار سخن می‌گوید، 400 هتلی که تا 11 سال آینده باید ساخته شود تا 20 میلیون گردشگری را که تا سال 1404 باید جذب شوند پوشش دهند. البته این 20 میلیون نفر‌، فقط گردشگر خارجی هستند و در این حساب و کتاب‌ ظاهرا گردشگر داخلی، نیاز و سلیقه او در نظر گرفته نشده است.

سلطانی‌فر گفته‌، اگر تا 11 سال دیگر بخواهیم 400 هتل بسازیم، لازم است در هر سال 25 تا 35 هتل ساخته شود؛ اما پرسش این است، در شرایطی که عوارض هتل‌سازی و هتل‌داری در ایران بالاست، بانک‌ها پرونده‌های گردشگری در اولویت قرار نمی‌دهند و سرمایه‌گذاری در هتل چندان توجیه اقتصادی پیدا نکرده، چه کسانی قرار است وارد ساخت و ساز هتل شوند؟ بخش خصوصی که چندین سال است در هتل‌سازی رشد چشمگیری نداشته یا سرمایه‌گذار خارجی که درگیر اوضاع و روابط سیاسی ایران با دنیاست؟

جلال تاجیک، مدیرکل مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری در معاونت سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در این‌باره گفت: بیشتر سرمایه‌گذاران خارجی تمایل دارند هتل‌هایی با ستاره‌های بالا بسازند. این درک را هم به دست آورده‌اند که ایران بازار مناسبی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه است؛ ولی ورود آن‌ها و اجرای کار توسط سرمایه‌گذاران خارجی به نتیجه‌ی مذاکرات هسته‌ای منوط شده است. همین حالا سرمایه‌گذارانی از اروپا هستند که برای هتل‌سازی در ایران ابراز تمایل کرده‌اند؛ اما پاسخ نهایی خود را به مشخص شدن نتیجه مذاکرات و حذف تحریم‌ها موکول کرده‌اند.

او با اعتقاد بر این‌که در هتل‌سازی لازم است از سرمایه‌گذاران خارجی استفاده شود، درباره‌ی دلایل‌اش برای بیان این عقیده‌، اظهار کرد: ما از نظر اقتصادی‌ در شرایطی هستیم که سرمایه‌گذاران داخلی روی رقم‌های پایین‌تر مانده‌اند. در واقع توان سرمایه‌گذار داخلی را فعلا در حدی نیست که جوابگوی نیاز گردشگر خارجی و حتی بعضا گردشگر داخلی باشد.

تاجیک ادامه داد: ما هم باید مانند کشورهایی، چون ترکیه که در این زمینه با جذب سرمایه‌گذاران خارجی پیشرفت کرده‌اند عمل کنیم تا در صنعت هتل‌داری و گردشگری موفق شویم.

او در پاسخ به این پرسش که سازمان برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی چه اقدامی تاکنون انجام داده است، آیا منتظر نتیجه مذاکرات هسته‌ای مانده یا برنامه‌ی دیگری هم در دستور دارد؟ اظهار کرد: ما دست هر سرمایه‌گذاری را که وارد مذاکره شود می‌فشاریم و از طرح او استقبال می‌کنیم. همین حالا یک مجموعه بزرگ هتل در سمنان درحال بهره‌برداری است در شهمیرزاد هم یک ساختان بزرگ که کاربری مسکونی داشت در حال تبدیل به هتل است، ولی خیلی خوب می‌دانیم که این‌ها کافی نیست، چون تا زمانی که کشور از رکود اقتصادی خارج نشود، در حوزه سرمایه‌گذاری و تسهیل امور اقتصادی چش انداز روشنی دیده نمی‌شود.

تاجیک سپس گفت: ما از سرمایه‌گذاران بویژه داخلی‌ها حمایت می‌کنیم، یارانه می دهیم، کمک زیرساختی می‌کنیم، تفاهم‌نامه‌ای با وزارت مسکن داریم که از زمین‌های این وزارتخانه در شهرها برای هتل‌سازی استفاده کنیم. اما آیا این‌ها کافی است؟ خیر. ما همچنان تلاش می‌کنیم‌؛ اما لازم است در کنار همه‌ی این حمایت‌ها اقتصاد کشور هم از رکود خارج شود.

 



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 7806 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي بازدید: 3292 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.