مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع!


یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزایش احتمال ابتلای فرد به ریفلاکس، زخم و خونریزی معده می‌شود بنابراین توصیه می‌َود افراد به ویژه زنان یائسه از مصرف یخ خودداری کنند.

به گزارش لقمه، دکتر احمدرضا درستی در گفت‌و‌گویی درباره اینکه برخی زنان پس از سن یائسگی به دلیل افزایش گُرگرفتگی تمایل به مصرف یخ دارند گفت: به طور کلی به تمام افراد به خصوص کسانی که ناراحتی گوارشی دارند، توصیه می‌شود آب یخ، موادی که درجه حرارت بسیار پائینی و یا داغ هستند را مصرف نکنند.

وی افزود: گُرگرفتگی پس از یائسگی ناشی از اختلالات هورمونی است که زنان در این دوره با مصرف یخ کمی بر این احساس غلبه می‌کنند اما باید گفت این یک احساس لحظه‌ای است که عواقب فراوانی بر سلامت دستگاه گوارش دارد.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه گفت: مصرف یخ فرد را مستعد ابتلا به ریفلاکس و ترش کردن معده می‌کند و هم چنین زمینه فعالیت را برای رشد هلی‌کوباکترها فراهم می‌کند که این مساله موجب خونریزی و زخم معده در افراد می‌شود.

درستی در پایان خاطرنشان کرد: به زنان یائسه توصیه می‌شود برای مقابله با علائم یائسگی به متخصص زنان مراجعه کنند و به شدت از خوددرمانی اجتناب کنند.و هم چنین به این افراد توصیه می‌شود برای مقابله با گُرگرفتگی رژیم غذایی خود را کنترل کنند، از استرس اجتناب نمایند، درجه حرارت اتاق را تنظیم کنند لباس مناسب بپوشند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آنا

کد: 7821 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي بازدید: 3648 ساعت: 1:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟