کمک دولت آلمان به برنامه جهانی غذا در ایران


دفتر برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد در ایران (WFP) اهداء سخاوتمندانه دولت آلمان را جهت ارائه کمک های غذایی به پناهندگان افغان و عراقی و تشویق دختران پناهنده به تحصیل دریافت نمود.

به گزارش لقمه، دولت آلمان مبلغ بیش از یک میلیون دلار جهت ارائه کمک های غذایی و تحصیلی به پناهندگان افغان ساکن مهمانشهرهای واقع در ایران اختصاص داده است. این مبلغ صرف خرید حدود 1000 تن آرد گندم غنی شده ، 104 تن روغن آفتاب گردان غنی شده با ویتامین ها و 125 تن عدس جهت توزیع میان پناهندگان افغان و عراقی ساکن مهمانشهرها در سراسر ایران خواهد شد. بخاطر اطمینان از وصول سریع و تطابق با استانداردهای کشور تمام اقلام غذایی به صورت داخلی خریداری می شوند.

 

برنامه جهانی غذا به 30،000 نفر از آسیب پذیرترین پناهندگان، ماهیانه سبد غذایی متشکل از اقلام اولیه شامل نان، برنج، شکر، عدس و روغن ارائه می نماید. همچنین این سازمان برای 3000 تن از دختران پناهنده دانش آموز . آموزگارانشان در 19 مهمانشهر در سراسر کشور در راستای تشویق آنان به تحصیل سهمیه روغن نباتی اختصاص می دهد.

 

نگار گرامی، نماینده برنامه جهانی غذا در ایران گفت: "WFP از دولت آلمان بخاطر کمک سخاوتمندانه اش در جهت مرتفع نمودن نیازهای اولیه پناهندگان ساکن مهمانشهر ها در ایران، تقویت مکانیزم های سازگاری آنان و حمایت از پناهندگان برای دستیابی به امنیت غذایی بسیار سپاسگزار است. دولت آلمان از اهمیت تداوم این کمک ها تا زمان ایجاد راه حلی پایدار برای پناهندگان و ارتقاء سطح تحصیل دختران پناهنده آگاه است."

 

بارون فان اونگرن استنبرگ، سفیر آلمان در ایران گفت: "دولت آلمان از شرایط سخت بسیاری از پناهندگان که بخاطر خشونت از موطنشان می گریزند بسیار متاثراست. سالهاست که ایران میزبان هزاران پناهنده از کشورهای همسایه خصوصا افغانستان است. دولت آلمان از ایران بخاطر عمل به تعهد خود به صورت مستمر در زمینه امداد رسانی و حمایت از نیازمندان قدردانی می نماید و در صدد است با اهدای کمک به برنامه جهانی غذا در این تلاش ها سهیم باشد."

 

جمهوری اسلامی ایران، پس از پاکستان دارای بیشترین جمعیت پناهنده در دنیا با حدود 890،000 پناهنده افغان و عراقی ثبت شده در کشور است.

 

برنامه جهانی غذا از اواخر دهه 1980 میلادی،  زمانیکه اولین گروه پناهجویان از افغانستان و عراق وارد ایران شدند کمک های غذایی خود را به پناهندگان آغاز نمود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7896 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۱ بهمن بازدید: 1244 ساعت: 4:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.