9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات


طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای گرم است و میوه ها زود از بین می رود از طرفی نگهداشتن میوه های خوشمزه و سبزیجات فصلی یک نعمت است اما نگه داشتن آنها تازه می تواند یک چالش باشد.

به گزارش لقمه، متاسفانه بعد از یک هفته اغلب سبزی ها پژمرده، میوه ها ضرب دیده و انواع توت ها کپک زده می شوند. خوشبختانه با کمی توجه اضافی، در بسیاری از راه ها برای نگه داری میوه، سبزی و انواع توت ها می توان ماندگاری آنها را افزایش داد. در این مقاله شما را با 9 میوه و سبزی و طرز نگهداری آنها آشنا می کنیم.


انواع توت ها: شستشو با سرکه

سرکهقبل از اینکه شما آنها را در یخچال جاسازی نمایید توت فرنگی، تمشک و دیگر انواع توت ها را با ترکیبی از سرکه و آب ( نسبت 1 به 3 ) بشویید. این ضد عفونی بر ضد قارچ است و می تواند یک هفته عمر مفید میوه را طولانی تر کند. سپس با آب بشویید و به طور کامل خشک کنید.


کاهو: استفاده از حوله کاغذی

حولهاگر کاهو را کمی بیش از حد برای سالاد خود آماده کرده اید؟ برای ذخیره، برگ مانده را در یک کاسه ریخته با یک حوله کاغذی در بالا و سپس با بسته بندی های پلاستیکی مهر و موم کنید رطوبت حوله، همان چیزی است که سبب قهوه ای رنگ برگ کاهو می شود زمانی که حوله مرطوب می شود حوله را جایگزین کنید. ترفند دیگر اینکه: یک خط تیره از نمک را روی برگ ها بپاشید زیرا رطوبت اضافی را بیرون می کشد.


آووکادو: فشار آب لیمو

لیموآووکادو حاوی آنزیمی است که وقتی در معرض اکسیژن قرار گیرد رنگدانه قهوه ای تولید می کند و همین دلیل است که آووکادو خیلی زود پس از ذخیره غیر اشتهاآور می شود. برای جلوگیری از این مشکل، می توانید لیمو و یا آب لیمو ترش را روی آن فشار دهید اسید سیتریک برای حداقل یک روز از قهوه ای شدن جلوگیری می کند. شما همچنین می تواند برش های آووکادو را با تکه های زیادی از پیاز ذخیره کنید.


هویج: نگهداری با آب

نگهداری هویج با آبابتدا برگ های هویج را جدا نمایید ( برگ می تواند مواد مغذی هویج را از ریشه بیرون بکشد ) هویج با رطوبت بهتر می ماند بنابراین آنها را در یک ظرف پر از آب ریخته و با بسته بندی های پلاستیکی مهر و موم نمایید و در یخچال ذخیره نمایید.


لیمو: از برش و نصف کردن لیمو اجتناب کنید

لیمو را برش ندهید با چنگال سوراخ کنیداگر شما فقط یک فشار از آب مرکبات را برای دستور غذایی یا نوشیدنی نیاز دارید یک سوراخ با چنگال یا سیخ ( به جای برش و نصف کردن ) به لیمو بزنید. به این ترتیب، شما می توانید با فشار بدون خشک شدن کل لیمو آن مقدار که نیاز دارید مصرف نمایید.


پیاز: قرار دادن در جوراب شلواری

جوراب شلواریجوراب شلواری مانند مواد مش اجازه می دهد تا فقط هوا به اندازه کافی به سبزیجات برسد و کمک می کند که آنها تازه بمانند پیازها را یکی یکی داخل جوراب شلواری زنانه گذاشته و بین هر پیاز یک گره بزنید و بعد آن را آویزان کنید تا بیشتر بماند البته از جوراب شلواری نو استفاده کنید.


سیب زمینی: نگهداری با سیب

سیب زمینی و سیب گاز اتیلن تولید می کند که می تواند سیب زمینی را برای بیش از هشت هفته تازه نگه دارد. لذا برای چند هفته با جوانه های خداحافظی کنید.


سیب: برش سیب را در آب نمک خیس کنید

نمکباقیمانده سیب که برای یک میان وعده یا سالاد قطعه قطعه کرده اید. باقی مانده برش های سیب را برای جلوگیری از اکسیداسیون ( نباید بیشتر از ½ قاشق چای خوری نمک در هر لیتر آب بریزید زیرا طعم میوه را تغییرمی دهد ) در یک کاسه آب نمک سرد وارد کنید و پس از پنج دقیقه، برش ها را خشک کرده و در کیسه پلاستیکی مهر و موم شده در یخچال ذخیره کنید.


کرفس: را برای نگهداری در فویل آلومینیوم قرار دهید

فویل آلمینیوموقتی اتیلن در یک کیسه پلاستیکی به دام افتد باعث از دست دادن رطوبت شده و فساد سریع تر رخ می دهد لذا بر خلاف کیسه های پلاستیکی، فویل سبب فرار گاز اتیلن هورمون رسیدن میوه می شود. حتی تا 4 هفته می توانید کرفس را به این روش در یخچال نگهداری کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :رژیم سلامتی

کد: 7975 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۹ فروردين بازدید: 3768 ساعت: 7:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
3 پنج مورد از خواص آب کرفس برای بدن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
4 با مصرف این مواد غذایی با استرس خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
5 دفع سموم بدن با مصرف آب کرفس ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
6 کرفس در درمان چه بیماری هایی موثر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
7 دستورالعمل های خانگی برای جرم گیری دندان‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 غذاهای کم کالری را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
9 بوته‌ کنی کرفس درچهارمحال وبختیاری ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
10 روش تهیه معجونی جادویی برای خداحافظی با چاقی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  گردو، ماهی و روغن زیتون موثر در افزایش كلسترول خوب خون عضو هیات مدیره انجمن جراحان قلب ایران درباره نقش ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی هوس چه خوراکی میکنیم؟ حتماً شما هم افرادی را دیده اید که بعضی مواقع هوس می کنند که نوعی خوراکی خاص مصرف کنند حتی بعضی اوقات خود ما نیز به مصرف بعضی غذاها تمایل پیدا می کنیم.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
روش‌هایی برای سوزاندن کالری این 14 توصیه را که هر کدام از آنها می‌توانند باعث سوزاندن 200 کیلوکالری انرژی در روز شوند، امتحان کنید.
نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا رسانه‌های گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کرده‌اند.