طرز تهیه گام به گام پاستل گوشت+ عکس


پاستل گوشت یکی از انواع غذاهایی است که به سفره شما بوی تازگی می بخشد و می توانید از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنید.

مواد اولیه برای 3 نفر
 
آب 3 فنجان
روغن مایع 1فنجان + ۱ ق غ
نمک 1و 1/2 ق چ
آرد 6 فنجان
پیاز (خورد شده) ۲ فنجان
گوشت چرخ کرده 1کیلو
آویشن 2 ق چ
نعناع خشک 1 ق چ
پاپریکا 1 ق چ
پودر زیره 1/2ق چ
برنج (خام) 1/4 فنجان
تخم مرغ (آب پز خوردشده) 2 عدد
جعفری (خوردشده) 1/2 فنجان
کنجد 1/4 فنجان + مقداری برای تزیین
فلفل 1/4ق چ
زرده تخم مرغ (حل شده) 2 عدد حل شده
آب (برای روی پای ها) ۲ ق چ
 
 
طرز تهیه
 
۲ و نیم فنجان آب را با ۱ فنجان روغن و ۱ ق چ نمک روی حرارت می گذاریم به محض اینکه جوش آمد از روی حرارت بر می داریم و ۶ پیمانه آرد را اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا به شکل خمیر درآید. خمیر رو روی یک سطح آرد پاشیده خوب ورز می دیم تا خمیر به دست نچسبد.
 
خمیر رو به صورت 24 گلوله 5 سانتی و 24 گلوله 3 سانتی در میاریم و در ظرفی قرار می دیم و سلوفون یا کیسه نایلونی روی اون ها رو می پوشونیم و در دمای اتاق نگه می داریم.
 
در قابلمه دیگری پیاز رو در 1 ق غ روغن تفت می دیم و گوشت و ادویه ها و نمک و فلفل رو به گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوشت کاملا" سرخ بشه. بعد برنج و 1/2 پیمانه برنج رو اضافه می کنیم و در قابلمه رو می بندیم تا حدود یک ربع با برنج بپزد.
 
وقتی برنج پخت ظرف را از روی حرارت بر می داریم و تخم مرغ آب پز و جعفری خورد شده و 1/4 فنجان کنجد را اضافه می کنیم و نمک و فلفل آن را تنظیم می کنیم.
 
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم.
 
 
با دست آردی گلوله های بزرگتر رو به شکل کاسه هایی درست می کنیم و روی کاغذ روغنی کف سینی فر می چینیم.
 
 
مخلوط گوشت رو بین کاسه های خمیری قسمت می کنیم.
 
 
روی سطح آردی گلوله های کوچکتر رو با وردنه به دایره هایی به قطر 3 سانت برای روی پای گوشت ها پهن می کنیم.
 
 
با خمیرهای گرد روی کاسه های پرشده از گوشت رو می پوشونیم و لبه های خمیر رو با نوک انگشت خوب می چسبانیم.
 
 
روی پاستل ها رو با برس زرده تخم مرغ رقیق شده با آب می مالیم و روی آن کنجد می ریزیم.
 
و در نهایت پاستل ها رو حدو د 40 دقیقه د فر می پزیم تا طلایی شوند. 
 

 

 

دستور از لیلا غلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8074 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۵ خرداد بازدید: 3311 ساعت: 3:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  برای جلوگیری از چاقی در تعطیلات نوروز چه کنیم؟ یک کارشناس تغذیه گفت: برای جلوگیری از چاقی و اضاف...

  خوردن سالاد بدون روغن ممنوع جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
آیا ماست هم خراب می‌شود؟ ماست بعد از گذشت تاریخ انقضا طعمی ترش پیدا می‌کند. البته خوردن ماست ترش هیچ ضرری ندارد اما فایده‌ای هم به بدن نمی‌رساند. از ماست ترش‌شده می‌توان برای تهیه دوغ استفاده کرد اما ارزش غذایی بسیار کمتری نسبت به ماست شیرین دارد.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
توصیه‌هایی برای شیوع تب کریمه‌ کنگو/ شیر فله‌ای نخورید مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی از ابتلای 12 نفر از هموطنان‌مان به بیماری تب‌ کریمه‌کنگو و فوت چهار نفر از آنها خبر داد و گفت:‌ خوردن گوشت قرمز نمی‌تواند ناقل این بیماری به انسان باشد اما از مصرف شیر فله‌ای و غیرپاستوریزه باید خودداری شود.