اقدام بشردوستانه هتل سوئیسی


یک هتل در سوئیس برای هشدار به مشتریان خود در دور نریختن غذایشان روش جدیدی به کار گرفته است. او از تصاویر کودکان آفریقایی برای عدم اتلاف غذاها استفاده کرده است.

به گزارش لقمه،  هتلی در سوئیس با استفاده از نمایش تصاویر تکان‌دهنده کودکان آفریقایی سعی کرده از اتلاف مواد غذایی توسط مشتریانش خودداری کند. «بریگیته هلر»، مدیر هتل چهار ستاره «Monopol» در بخش لوسرن در مرکز سوئیس، می‌گوید که در هتل او مواد غذایی زیادی به هدر می‌رود و او نمی‌تواند نسبت به این اتفاق بی‌اعتنا باشد. نتیجه این احساس مسئولیت خانم هلر تبدیل به تابلویی شد با عکس کودکان قحطی‌زده آفریقایی به علاوه یک جمله که به زبان انگلیسی در پایین آن نوشته بود: «صبح بخیر مهمانان عزیز. به دلایل اخلاقی و معنوی ما در سوئیس غذاها را دور نمی‌ریزیم. لطفا غذایی را در بشقابتان بریزید که مطمئنید آن را میل می‌کنید. به خاطر درک و شعورتان سپاسگزاریم.»

در ادامه این مطلب آمده است: «کودکان در آفریقا به خاطر سوءتغذیه می‌میرند و مردم در سوئیس غذاها را اسراف می‌کنند و دور می‌ریزند. این اتفاق در این کشور به لحاظ اخلاقی و معنوی قابل قبول نیست.» زیر عکس یکی از کودکان بینوا هم این مطلب حک شده است: «کمک، کمک... سپاسگزاریم برای ساختن جهانی بهتر. مدیریت هتل» و پایین تصویری که کودک و کرکس هر دو در قاب تصویر گرسنه هستند هم اینگونه نوشته است: «کرکس منتظر است که کودک هر چه زودتر بمیرد!»

مدیریت متعهدانه این خانم نتایجی هم دربرداشته است. بر اثر مدیریت خانم هلر مشتریان چینی، باقی‌مانده غذای خود را بسته‌بندی می‌کنند و همراه خود می‌برند. هلر خود درباره این طرحش می‌گوید: «دیدن اینکه چه مقدار غذا روزانه اتلاف می‌شود، واقعا مرا آزار می‌دهد. ما باید مردم را آگاه کنیم و باید تصاویر کودکانی که در اثر گرسنگی در حال مرگ هستند را به آن‌ها نشان بدهیم.»

خانم هلر در ادامه درباره واکنش‌های احتمالی مشتریانش می‌گوید: «من به هیچ وجه نگران این نیستم که با این کار توریست‌هایی که به هتلم می‌‎آیند، اذیت یا دلزده شوند. من دارم برای متفاوت بودن تلاش می‌کنم و هرچند نمی‌توانم جهان را تغییر بدهم؛ اما این یک شروع است.» هلر نه تنها از این اقدامش راضی است که آن را وظیفه خود می‌داند: «من تشخیص دادم که با برنامه‌ریزی می‌توانم خیلی چیزها را تغییر بدهم. من این را وظیفه انسانی خودم می‌دانستم که کاری برای بشریت انجام دهم و این دقیقا همان کاری است که باید انجام می‌دادم.»

 بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مجله مهر

کد: 8076 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2060 ساعت: 12:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ خرداد
2 معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن
3 داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي
4 مصرف گوشت سگ و گربه در سوییس ۱۳۹۱ جمعه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای سوختن چربی و کالری بیشتر اگر می‌خواهید در طول روز چربی و کالری بیشتری بسوزانید این مطلب به دردتان می‌خورد.
آشنایی با میوه های لوکس پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوه‌های عادی می‌شود رد و نشان میوه‌های عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کرده‌اند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف می‌شود سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کم‌خونی یکی از علت‌های اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه می‌شود.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.