تولید فرآورده‌های گوشتی بدون گوشت!


دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران گفت:‌ بسیاری از کارخانه‌ها به سمت تولید سوسیس و کالباس بدون گوشت می‌روند اما تولید فرآورده‌های گوشتی با منابع گیاهی در ابتدای راه است و استاندارد خاصی برای آن مشخص نشده است.

به گزارش لقمه، مجید افلاکی با اشاره به این‌که تولید فرآورده‌های گوشتی با منابع گیاهی از چند سال پیش در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: در حال حاضر سوسیس با استفاده از انواع قارچ‌ها، پنیر و بدون گوشت حیوانی تولید می‌شود اما در ابتدای کار هستیم و مقدار تولید این محصول کم است.

وی در مورد بهره‌گیری از مواد مصرفی در سوسیس و کالباس بدون گوشت گفت: نوع مواد بستگی به نیاز مصرف‌کننده و سفارش مخاطب دارد؛ به عنوان مثال مصرف‌کنندگان معمولا از قارچ استفاده می‌کنند لذا استفاده از نوع سبزیجات بستگی به ذائقه مصرف‌کننده دارد.

دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران افزود: در تولید فرآورده‌های گوشتی بدون گوشت به حفظ کیفیت سبزیجات توجه می‌شود و بخش تحقیق و تفحص مشخص می‌کند از چه سبزیجاتی با چه طول عمری می‌توان استفاده کرد. در حال حاضر این بخش استاندارد‌ها را بررسی می‌کند.

افلاکی با اشاره به این‌که میزان تولید محصولات سوسیس و کالباس با مواد غیرگوشتی هنوز قابل توجه نیست، در مورد میزان مصرف سوسیس و کالباس در ماه مبارک رمضان گفت: طبیعتا در ماه مبارک رمضان استفاده از سوسیس و کالباس کمتر می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در سال گذشته به‌طور کلی 500 هزار تن انواع فرآورده‌های گوشتی در کشور مصرف شد که نشان‌دهنده میزان مصرف سرانه بیش از پنج کیلوگرم است.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.


نقل از :ایسنا

کد: 8144 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۴ تير بازدید: 2406 ساعت: 11:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
4 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
7 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
10 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت