روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو


آلبالوپلو یكی از رایج‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای فصل است. اگر شما هم عاشق آلبالو هستید، لازم نیست تا آلبالو هست، هفته‌ای دوبار آلبالوپلو بخورید، گاهی هم با آلبالو خورش درست كنید.

مواد لازم برای خورش
 

  • 200 گرم آلبالو بدون هسته
  • 2 ق‌س شكر
  • 250 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • مقداری كره
  • 1 عدد پیاز
  • 3 ق‌م سبزی تازه معطر
  • (جعفری، نعناع و ریحان)
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • 60 گرم لواشك آلبالو
  • مقداری خلال پسته برای تزئین


طرز تهیه:

1. آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه‌ای با شكر مخلوط كرده، روی حرارت بگذارید تا یكی، دو جوش بزند و آلبالوها كمی شیرین شوند، بعد از روی حرارت بردارید.

2. پیاز را پوست كنده و رنده كنید. گوشت چرخ‌كرده را همراه پیاز مخلوط كرده و ورز دهید. نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط كنید.

3. به مایه گوشت سبزی‌های معطر ریز خرد شده را افزوده و خوب با مواد دیگر مخلوط كنید و ورز دهید. از مایه گوشتی به اندازه یك گیلاس برداشته و در كف دست قلقلی كنید.

4. كوفته‌قلقلی‌ها را در روغن سرخ كنید.

5. در این فاصله لواشك‌ها را خوب در آب جوش حل كرده و صاف كنید. چند بار از صافی رد كنید تا همه تكه‌های لواشك‌ها در آب جوش حل شده و به شكل سس درآید. حالا این سس را به قابلمه‌ای كه كوفته‌ها را در آن سرخ كردید اضافه كرده و حرارت را كم كنید تا گوشت بپزد.

6. آلبالوهای شیرین‌شده را از صافی رد كنید. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه كرده و دانه‌های آلبالو را با مقداری كره تفت دهید و بعد به مواد اضافه كنید.بعد از حدود 10ـ8 دقیقه كه خورش جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال‌های پسته تزئین كنید.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 8234 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور بازدید: 2916 ساعت: 8:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 طرز تهیه موس آلبالوی سه طبقه ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 روش تهیه پای آلبالوی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
5 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
6 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
7 آلبالو خشکه را جایگزین استامینوفن کنید ۱۳۹۳ جمعه ۶ تير
8 آب زرشک و آب آلبالوهایی که اسیدی هستند! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9 لطفا یک فنجان آلبالو بخورید ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير
10 دستور پخت کیک بستنی آلبالویی ۱۳۹۳ يکشنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.