تخریب ۱۴۷ سازه‌ غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی رباط کریم


۲۸ هکتار از اراضی کشاورزی شامل ۱۴۷ مورد از تصرفات و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی شهرستان رباط تخریب شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغات و همچنین دستورمقام محترم قضایی مبنی بر مقابله با ساخت و ساز های غیر مجاز، از ابتدای سال جاری تا کنون 147 مورد از تصرفات و ساخت و سازهای غیر مجاز در اراضی کشاورزی شهرستان رباط کریم  آزاد شد.

براین اساس حدود 28 هکتار از اراضی که تبدیل به ویلا، ساختمان، باغ، دیوار کشی و...  شده بود قلع و قمع شد.

قاسم عنایتی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: پیگیری 12 مورد شکایات در محاکم قضایی، توقف 28 مورد ساخت وساز غیر مجاز، نظارت 55 مورد مجوز تبصره 4 و 35 مورد مجوز تبصره یک قانون حفظ کاربری و خلع ید 36 هکتار اراضی خالصه دولتی روستای قشلاق حکیم آباد در دادگاه بدوی، از اقدامات موثر آن مدیریت در اجرای قانون مذکور بوده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8295 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر بازدید: 1209 ساعت: 4:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  وقتی انگور می‌خورید، حتماً هسته‌اش را بجوید روغن هسته انگور ترکیب‌های آنتی‌اکسیدانی و فنولی نس...

  غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توزیع آب معدنی ۳۰ تا ۶۰ هزار تومانی در بازار پایگاه خبری لقمه: از فرودین ماه امسال توزیع دو برند آب معدنی فرانسوی به نام های آب معدنی "پرییر" و "اویان" با قیمت های ۷ تا ۴۰ هزار تومانی در بازار آغاز شده است.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
آیا سیر برای سرماخوردگی خوب است؟ در رساله ذهبیه امام رضا(ع) توصیه شده است که در ماه آخر زمستان سیر مصرف شود.در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نیز آمده است که می فرمایند: سیر بخورید و با آن مداوا کنید. یعنی حضرت هم توصیه به مصرف غذایی و هم دارویی سیر می کنند.هم چنین می فرمایند: درمان هفتاد بیماری در سیر است که بنا به نظر محققان کلمه هفتاد دلیل بر کثرت است؛ یعنی سیر بسیاری از بیماری ها را درمان می کند. در حدیث دیگری نیز پیامبر اکرم(ص) به حضرت امام علی(ع) توصیه می کنند که سیر بخورید و اگر من هم با فرشته هم سخن نمی شدم سیر می خوردم.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.