جایگاه یازدهم ایران در تولید گندم جهان در گزارش فائو


فائو در جدیدترین گزارش از افزایش 100 هزار تنی تولید غلات ایران در سال زراعی امسال خبر داد و اعلام کرد تولید گندم ایران بدون تغییر در سطح 14 میلیون تن باقی می‌ماند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) در جدیدترین سری گزارش‌های چشم‌انداز غذایی جهان به بررسی تولید محصولات کشاورزی ایران در سال زراعی امسال که در مهر ماه به پایان رسید، پرداخته است.

بر اساس گزارش این نهاد بین‌المللی، تولید غلات ایران در سال جاری به 20.2 میلیون تن رسیده است که نسبت به سال گذشته 100هزار تن افزایش را نشان می‌دهد.

همچنین، واردات غلات ایران طی سال جاری نسبت به سال قبل تغییری ندارد و در سطح 12.2 میلیون تن باقی می‌ماند.

* عدم تغییر تولید گندم

گندم مهمترین غله تولیدی در ایران است که بر اساس گزارش فائو تولید آن با پایان سال زراعی امسال بدون تغییر نسبت به پارسال به 14 میلیون تن می‌رسد. تولید گندم ایران در سال زراعی گذشته نیز 14 میلیون تن برآورد شده است.

ایران همانند سال گذشته در سال جاری در رتبه یازدهم جهان به لحاظ تولید گندم قرار دارد.

بر اساس پیش‌بینی فائو، اتحادیه اروپا با تولید 154.5 میلیون تن گندم طی امسال رتبه نخست جهان و چین با 129.9 میلیون تن و هند با 88.9 میلیون تن به ترتیب در رتبه های اول و سوم قرار می‌گیرند. تولید گندم اتحادیه اروپا در سال جاری 1.6 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

روسیه با تولید 59.8 میلیون تن گندم در رتبه چهارم جهان و آمریکا، کانادا، پاکستان، استرالیا، اوکراین، ترکیه و ایران نیز به ترتیب در رتبه‌های پنجم تا یازدهم از این نظر قرار دارند.

* افزایش 100 هزار تنی تولید برنج

برنج دومین غله تولیدی مهم در ایران محسوب می‌شود که بر اساس برآورد فائو تولید آن امسال 100 هزار تن افزایش می‌یابد و به 1.7 میلیون تن می‌رسد. ایران سال زراعی گذشته 1.6 میلیون تن برنج تولید کرده است.

بر اساس این گزارش، تولید جو ایران در سال جاری 100 هزار تن افزایش می‌یابد و به 3.3 میلیون تن می‌رسد. همچنین، تولید ذرت بدون تغییر در سطح 1.3 میلیون تن باقی می‌ماند.

تولید دانه‌های روغنی در ایران نیز همانند سال گذشته در سطح 700 هزار تن باقی مانده است.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8296 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر بازدید: 2229 ساعت: 4:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
10 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لیمو ترش مفیدترین دارو برای درمان گلو درد است لیمو ترش از جمله مواد بسیار مفید برای برطرف کردن ب...

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) پایگاه خبری لقمه: تفریح و سرگرمی‌های لذت‌بخش شما را در اداره زندگی یاری می‌کند و به کمک آن بهتر به امور دینی خویش موفق خواهید شد.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.