«آشپزی با دوربین» آماده نمایش می‌شود


پایگاه خبری لقمه: فیلم مستند «آشپزی با دوربین» به کارگردانی «محمدرضا عینی» با پشت سر گذاشتن مراحل پایانی فنی، به زودی آماده نمایش می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، فیلم مستند «آشپزی با دوربین» جدیدترین ساخته «محمدرضا عینی»؛ مستندساز جوان است که به تغییر ذائقه ایرانیان با نگاه به فیلم‌های تاریخ سینمای ایران می پردازد.
عینی درباره ساخت این فیلم می‌گوید: سینما، رسانه قدرتمندی است که هم از اجتماع تاثیر می‌گیرد و هم بر اجتماع تاثیر می‌گذارد و به بیانی دیگر فرهنگ‌سازی می‌کند. ما در «آشپزی با دوربین» به مساله غذا که ابتدایی‌ترین و اساسی‌ترین نیاز بشری است، از دریچه سینما نگاه کرده‌ایم.
وی می‌افزاید: با نگاه دقیق به موضوع غذا در قاب سینما، می‌توانیم متوجه تغییرات بسیاری در وجوه مختلف اجتماعی تاریخ معاصر ایران شویم.
بر پایه این خبر، از فیلم‌های شاخصی که در مستند «آشپزی با دوربین» به آنها پرداخته شده‌است، می‌توان به «ماهی‌ها عاشق می‌شوند»، «کافه ترانزیت»، «اجاره نشین‌ها»، «مهمان مامان» و «گنج قارون» اشاره کرد.
همچنین در این فیلم علی رفیعی، کامبوزیا پرتوی، رضا کیانیان، مانی حقیقی، کیانوش گرامی، کامشاد کوشان، پیمان جعفری و ... مقابل دوربین رفته‌اند.

از دیگر عوامل این مستند 50 دقیقه‌ای عبارتند از:
مدیر تولید: محمد خانی، تدوین: داوود صدری، تصویربردار: مجید خمس آبادی صدابرداران: سعید علیپور و حسین معتمدی، مشاور رسانه‌ای: سارا خداکرمی، تدارکات و حمل نقل: امیر جعفری نژاد و آرشیو: سارا شهامت
بر پایه این خبر، مستند «آشپزی با دوربین» به سفارش شبکه افق و به تهیه‌کنندگی «احسان فولادی فرد» تولید شده است.
 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8390 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ آذر بازدید: 1822 ساعت: 3:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
2 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
3 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
5 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
8 آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ ۱۴۰۰ شنبه ۷ فروردين
9 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
10 اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي
11 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.