هزینه جراحی های چاقی از یک تا 20 میلیون تومان


پایگاه خبری لقمه: عبدالرضا پازوکی متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی درون‌بین در نشست خبری دومین کنگره بین المللی جراحی های چاقی و متابولیک با اشاره به آخرین آمارهای اعلام شده توسط سازمان بهداشت جهانی در سال 2014 بیان کرد: 62.7 درصد جمعیت کشور اضافه وزن و چاقی دارند، بدین ترتیب 50 میلیون از 80 میلیون نفر جمعیت کشور با این معضل حوزه سلامت در ارتباطند. از بین این افراد یک الی 2 درصد دارای BMI بالای 40 و کاندید جراحی‌های چاقی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، وی با بیان اینکه اغلب افراد از سرطان‌ها می‌ترسند، اضافه کرد: میزان مرگ و میر بر اثر چاقی از مجموع میزان مرگ و میر بر اثر 4 سرطان اصلی (ریه، پستان، روده و پروستات) بیشتر است. امروزه شایع ترین علت مرگ قابل پیشگیری در بسیاری از کشورها چاقی اعلام شده است، پیش از این سیگار عامل مرگ قابل پیشگیری محسوب می‌شد .

این متخصص جراحی‌های درون بین در خصوص هزینه‌های جراحی‌های متابولیک افزود: هزینه انجام این جراحی‌ها در بیمارستان های دولتی یک میلیون تومان و در بیمارستان‌های خصوصی 20 میلیون تومان است.

پازوکی با تاکید بر اینکه رشد روز افزون چاقی در کودکان و نوجوانان به وضوح دیده می‌شود عنوان کرد: رشد چاقی این گروه سنی در ایران از بسیاری از کشورهای دارای چاقی بالاتر رفته است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 4میلیون نفر در ایران دیابت دارند، عنوان کرد: در ممالک توسعه یافته حداقل میزان دیابت کنترل نشده بالای 20 درصد است، در حالی که علی‌رغم توصیه‌های بهداشتی این آمار در کشور ما بالاتر است و سبب ایجاد عوارضی چون کوری چشم، نارسایی کلیه، اختلال در سیستم ادراری و . . . می‌شود.

رئیس دومین کنگره بین‌المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک با تاکید بر جذاب بودن انجام جراحی‌های چاقی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه انجام این جراحی‌ها نیازمند دوره‌های تخصصی یا حداقل تجربه‌های مفید چند ساله است، بعضا همکاران جوان دست به انجام آنها می‌زنند که مشکلات زیادی را به بار می‌آورند.

وی خاطر نشان کرد: مردم باید بدانند که درمان چاقی مفرط نیازمند تیم درمانی است از آنجایی که اخیرا چاقی‌ها منشا روانی دارند، لزوم حضور روانپزشک در کنار تیم درمان احساس می‌شود. علاوه بر این افراد باید بدانند که محور اصلی درمان خود فرد است، یعنی بیمار باید با تغییر در خود به نتیجه مطلوب برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 8446 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر بازدید: 3016 ساعت: 10:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
11 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب در فصل تابستان یک متخصص تغذیه با اشاره به افزایش نیاز به مایعات د...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
مفیدترین مواد طبیعی برای از بین بردن سموم بدن اگر قصد کاهش وزن دارید، یا می خواهید انرژی بیشتری کسب کنید، پوست صورت شما شاداب تر به نظر آید، در خلق و خوی خود تغییر ایجاد کنید، این چند ماده غذایی را که در این مطلب به آن اشاره شده است، به برنامه غذایی خود بیفزایید.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: معاون امور رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح اقدامات دولت برای حمایت از مادران باردار و کودکان تا 5 سال، گفت: ماهانه 32 هزار میلیارد تومان در قالب یارانه و کالابرگ هزینه می‌شود.