سرانه مصرف آبزیان در ایران کمتر از نصف متوسط جهانی است


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در ایران 9.2 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف جهانی به حدود 19.2 درصد می رسد.

آبزیان+مصرف+ایران

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر زند روز دوشنبه در مراسم نخستین کنگره بین المللی آبزی پروری خاورمیانه و آسیای مرکزی در هتل المپیک تهران، با یادآوری بخشنامه اخیر معاونت رئیس جمهوری و سازمان برنامه و بودجه گفت: قرار است بودجه تحقیقات کشاورزی در سال 95 به یک درصد برسد، درحالی که هم اکنون کل سهم بودجه تحقیقات از تولید ناخالص ملی 0.48 درصد است.


وی افزود: باتوجه به عزمی که در دولت یازدهم وجود دارد، امیدواری را در دل تولیدکنندگان و محققان کشور ایجاد کرده و مطمئنیم به اهداف برنامه مان می رسیم.


وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره افزایش سهم تحقیقات و رساندن بودجه این بخش به چهار درصد تا افق 1404 گفت: در حال حاضر سهم کل تحقیقات از تولید ناخالص ملی 0.48 درصد است که این رقم بسیار ناچیزی است؛ در صورتی که در سال 95 این رقم به یک درصد برسد، به طور حتم به اهداف برنامه ششم توسعه می رسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8451 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر بازدید: 1321 ساعت: 12:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
سفری شیرین در نوروز، با شیرینی ها و نان های محلی گیلان استان گیلان یکی از استان های سرسبز شمالی ایران است که علاوه بر جاذبه های گردشگری و طبیعی فراوان آن که شهره عام و خاص شده ، غذاها، نان ها و شیرینی های محلی و سنتی این استان نیز از محبوبیت زیادی برخوردار است.