سرانه مصرف آبزیان در ایران کمتر از نصف متوسط جهانی است


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر سرانه مصرف آبزیان در ایران 9.2 کیلوگرم است در حالی که متوسط مصرف جهانی به حدود 19.2 درصد می رسد.

آبزیان+مصرف+ایران

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر زند روز دوشنبه در مراسم نخستین کنگره بین المللی آبزی پروری خاورمیانه و آسیای مرکزی در هتل المپیک تهران، با یادآوری بخشنامه اخیر معاونت رئیس جمهوری و سازمان برنامه و بودجه گفت: قرار است بودجه تحقیقات کشاورزی در سال 95 به یک درصد برسد، درحالی که هم اکنون کل سهم بودجه تحقیقات از تولید ناخالص ملی 0.48 درصد است.


وی افزود: باتوجه به عزمی که در دولت یازدهم وجود دارد، امیدواری را در دل تولیدکنندگان و محققان کشور ایجاد کرده و مطمئنیم به اهداف برنامه مان می رسیم.


وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره افزایش سهم تحقیقات و رساندن بودجه این بخش به چهار درصد تا افق 1404 گفت: در حال حاضر سهم کل تحقیقات از تولید ناخالص ملی 0.48 درصد است که این رقم بسیار ناچیزی است؛ در صورتی که در سال 95 این رقم به یک درصد برسد، به طور حتم به اهداف برنامه ششم توسعه می رسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8451 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر بازدید: 1362 ساعت: 12:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.