دلیل اختلاف قیمت غذا در رستوران‌های بالا و پایین شهر


پایگاه خبری لقمه: به گفته رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران، قیمت غذاهای مشابه در رستوران‌های پایین شهر با بالای شهر متفاوت بوده که البته این موضوع به دلایل مختلفی مربوط است

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید علی اصغر میرابراهیمی اظهار کرد: هر رستوران براساس کیفیت و موادی که در غذاهای خود استفاده می‌کند، آنالیز قیمت‌های خود را به اتحادیه ارائه می‌دهد و ما پس از بررسی‌های لازم قیمت آن را تعیین و نهایی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه نظارت های لازم بر روند قیمت گذاری غذا در رستوران‌ها و اجرای آن ها صورت می‌گیرد گفت: در حال حاضر در رده‌بندی رستوران‌ها سه نوع درجه‌بندی داریم که فاکتورهای مختلفی در این زمینه تاثیرگذار است.

وی همکف بودن، دکور و طراحی، متراژ، نبش خیابان اصلی بودن، داشتن پارکینگ و فاکتورهای دیگر را از عواملی دانست که در تعیین نوع درجه رستوران تاثیرگذار است.

میرابراهیمی با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که در درجه یک بودن رستوران ها نقش مهمی دارد، قرار داشتن آن ها در طبقه همکف است بیان کرد: به عنوان مثال رستوران‌های درجه یک در زیرزمین قرار ندارند.

وی گفت: در حال حاضر حدود 300 رستوران درجه یک در شهر تهران داریم که البته این تعداد به جز شهر ری و شمیرانات است و تعداد 400 رستوران درجه3 نیز داریم.

طرح ستاره‌دار کردن رستوران‌ها متوقف شد

رییس اتحادیه رستوران‌داران و سلف سرویس تهران با بیان اینکه یکی از پرطرفدارترین اماکنی که توجه شهروندارن را به خود جلب می‌کند، بی‌تردید به رستوران ها و غذاخوری های شهر ارتباط پیدا می‌کند، درباره طرح ستاره‌دار کردن رستوران‌ها نیز گفت: این طرح متوقف شد و به دلایل مختلف سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با این موضوع موافقت نکرد.

وی پیش از این گفته بود که قرار است تهران به عنوان آزمایشی در این طرح پیش قدم باشد و در صورت موفقیت‌آمیز بودن آن به سایر استان ها نیز تسری یابد.

به گفته میرابراهیمی، رستوران های متقاضی شرکت در طرح ستاره‌دار شدن باید مبلغ شش میلیون تومان به عنوان هزینه بازرسی و سایر هزینه ها پرداخت می‌کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :ایسنا

کد: 8464 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۴ آذر بازدید: 1897 ساعت: 9:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

  درمان سرماخوردگی به روش طب سنتی استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
5 دلیل خوب برای مصرف بیشتر گردو باید جمله‌ی «هر گردی گردو نمی‌شود» را با آب طلا نوشت و آویزه‌ی هر کوی و برزنی کرد. قدیمی‌ها یک چیزی می‌دانستند که چنین ضرب‌المثلی ساخته‌اند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...