از ابتدای سال‌جاری؛
افزایش تولید قارچ و کاهش تقاضا و قیمت‌ها


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ گفت: افزایش صادرات و خروج مازاد تولید می‌تواند تا حدودی از افت شدید قیمت‌ها در بازار جلوگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدحسن افشار رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ کشور در خصوص وضعیت قیمت قارچ اظهار داشت: در حال حاضر با افزایش تولید و کاهش تقاضا قیمت‌ها با کاهش مواجه بوده به طوری که قیمت قارچ فله درجه یک کیلویی 5 هزار تومان، درجه دو، 3 هزار و 500 تومان است.
گفتنی است که متوسط دریافتی تولیدکنندگان حدود 4 هزار و 300 تومان بوده و این در حالی است که هزینه قارچ تمام شده برای تولیدکنندگان 5 هزار و 800 تومان است و از طرفی این امر زیان هزار و 500 تومانی تولیدکنندگان را در تولید هر کیلو قارچ نشان می‌دهند.
وی با اشاره به صادرات گفت: در واقع در صادرات قارچ مشکلات ساختاری وجود دارد به طوری که به سبب عدم وسیله حمل و نقل مناسب نمی‌توانیم قارچ را با کیفیت خوب در بازارهای هدف عرضه کنیم و از طرفی به سبب بالا بودن قیمت‌های هوایی صادرات محدودی داریم.
افشار با اشاره به راهکار و تمهیدات مازاد تولید بیان کرد: تلاش بر این است که با افزایش صادرات بخشی از مازاد تولید را خارج کنیم زیرا بازار داخل مازاد تولید را به خوبی جذب نکرده و همین امر موجب افت شدید قیمت‌ها شده و باید گفت که روسیه با توجه به کاهش تعرفه واردات مواد غذایی می‌تواند بازار مناسبی برای صادرات قارچ باشد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان قارچ افزود: در شش ماه ابتدای سال‌جاری وضعیت تولید به دلیل مشکلاتی که در تولید کمپوست وجود داشته مناسب نبوده و به همین خاطر با افت شدید تولید در تابستان مواجه شدیم که هنوز هم نمی‌توانیم آماری از علت مشکلات تولید در تابستان دهیم زیرا این امر در حال بررسی است اما نباید فراموش کرد که تولیدکنندگان از ابتدی سال‌جاری با زیان مواجه بودند.
وی تصریح کرد: اکنون صندوق تضمینی قارچ نیز برای ثبات قیمت‌ها و کاهش زیان تولیدکنندگان افتتاح نشده و از طرفی وزارت جهاد کشاورزی این امر را به سال آینده موکول کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از : باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 8575 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي بازدید: 1189 ساعت: 11:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
10 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اختلال بی‌اشتهایی عصبی چیست؟ یک روانپزشک با بیان دلایل اختلال بی‌اشتهایی عصبی،‌...

  بهترین نوشیدنی ها برای کاهش چربی خون بیشتر گیاهان، سبزیها و میوه‌ها به علت فیبر و الیاف...

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.
عسل طبیعی با طعم پورشه پایگاه خبری لقمه: عسل شکوفه لیمو که شرکت "پورشه لایپزیگ" آن را به بازار عرضه کرده است، توسط ۱.۵ میلیون زنبور عسل تولید می‌شود.
نوشابه‌خوارترین مردم دنیا پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.