رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از کاهش مجدد قیمت مرغ در رنج 5500 تومان خبر داد و گفت: در حال حاضر 80 درصد مرغ‌های زنده تولیدی کشور بالای سه کیلوگرم وزن دارند و این در حالی است که با این افزایش وزن، ارزش غذایی مرغ نیز کاهش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگویی، با بیان اینکه مرغداران به جای 35 تا 40 روز پرورش مرغ که وزن مرغ زنده به دو کیلو و 100 گرم می‌رسد تعداد روزها را به 50 تا 55 روز افزایش می‌دهند که وزن مرغ به بالای سه کیلوگرم افزایش ‌یابد، اظهار کرد: در کشور ما نسبت به اندازه و وزن مرغ نگاه سنتی وجود دارد و مردم نیز مرغ بالای دو کیلوگرم را می‌پسندند، این در حالی است که وزن مناسب مرغ باید بین یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 800 گرم باشد و مرغ‌های برزیلی و فرانسوی این وزن را دارند.
وی تصریح کرد: این موضوع در کشور ما مرسوم شده و مردم نیز دوست دارند مرغ‌های با وزن بالا را مصرف کنند ولی آن ها فاقد ارزش غذایی مناسب هستند؛ بنابراین یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شود فرهنگ‌سازی در این زمینه است.
رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی با بیان اینکه در کشور ما تولید، مازاد بر مصرف است و مرغداران نیز از این موضوع متضرر می‌شوند، افزود: صادرات بسیار ضعیف و حدود هشت درصد است درصورتیکه اگر مصرف داخلی را با میزان صادرات جمع کنیم با تولید برابری نمی‌کند؛ بنابراین باید به غیر از دو کشور عراق و افغانستان به کشورهای دیگر هم صادرات داشته باشیم یا اینکه میزان صادرات به این دو کشور را افزایش دهیم، چون در حال حاضر کشورهای عربی بازار مصرف بسیار خوبی دارند.
یوسف خانی همچنین با اشاره به اینکه مرغ ایرانی از کیفیت و استاندارد مناسب برخوردار نیست که باید در این زمینه اقداماتی صورت گیرد تا میزان صادرات افزایش یابد، اضافه کرد: بارها به اتحادیه مرغداران و وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاداتی داده و جلساتی داشتیم تا وضعیت تولید ساماندهی شود.
وی راهکار دیگر در این زمینه را کاهش تعداد جوجه‌ریزی در سال از پنج نوبت به چهار نوبت عنوان کرد و افزود: با این روال شاهد تولید کمتر و به دنبال آن کاهش قیمت بی‌رویه و غیرمنطقی مرغ نخواهیم بود که البته این کار نیاز به هماهنگی بسیار نزدیک اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با استان‌های مختلف دارد تا جوجه‌ریزی را هدفمند کنند ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است.
رییس اتحادیه فروشندگان پرنده وماهی در بخشی از سخنان خود افزایش کیفیت مرغ را از ضروریات بسیار مهم برشمرد و عنوان کرد: کیفیت مرغ را حداقل باید به کشور ترکیه نزدیک کنیم؛ البته کیفیت مرغ ترکیه کمتر از برزیل و فرانسه است ولی باید گام به گام در این زمینه پیش برویم.
وی همچنین اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شد با پایان ایام سوگواری محرم و صفر و آغاز مراسم های عروسی تقاضا برای خرید مرغ افزایش یابد ولی افزایش تقاضا فقط در هفته اول ربیع الاول بود که قیمت مرغ به مرز 6000 تومان رسید ولی دوباره به 5400 تومان کاهش یافت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8582 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي بازدید: 1593 ساعت: 8:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
8 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
10 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.