مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان هشدار داد
رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان


پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه در خصوص خطر وجود نگهدارنده بنزوات سدیم در رب‌های گوجه‌فرنگی خانگی هشدار داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی حشمتی مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه همدان گفت: امروزه با توجه به تبلیغات منفی علیه محصولات صنعتی تمایل و گرایش مردم به سمت محصولات سنتی و فرآورده‌های تهیه‌شده به شکل خانگی افزایش پیدا کرده است.
وی رب گوجه‌فرنگی را از جمله این محصولات برشمرد و افزود: تولید این محصول به روش خانگی روبه افزایش است و تولیدکنندگان این محصولات با ادعای سالم بودن این فراورده‌ها در مقایسه با محصولات صنعتی نسبت به جذب مشتری برای محصول خود اقدام می‌کنند.
حشمتی اظهار کرد: بر اساس آزمایش‌های انجام‌شده در آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه، بخش زیادی از رب‌های خانگی دارای نگه‌دارنده بنزوات سدیم در مقدار خیلی زیاد و در حدود هزار و 200 میلی‌گرم در کیلوگرم و گاهی بیشتر از این هستند و این در حالی است که استفاده از بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی ممنوع است.
مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه افزود: بنزوات سدیم یک ترکیب نگهدارنده بوده و مانع کپک زدن رب می‌شود؛ و استفاده از این ترکیب فقط به مقدار اندک در بعضی از محصولات از جمله نوشابه و انواع سس‌ها مجاز است.
وی یادآور شد: کپک زدن رب نشان‌دهنده‌ طبیعی بودن آن است و این موضوع در مدت کمتر از دو تا سه روز در دمای اتاق روی می‌دهد. کپک نزدن محصول دلالت بر کیفیت آن نیست بلکه نشان‌دهنده حضور یک ترکیب نگهدارنده در این محصول است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 8594 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۶ دي بازدید: 1765 ساعت: 10:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ۷ نوع بیماری با ۷ نوع میوه خشک بسیاری از مردم تلاش می کنند برای حفظ سلامت و پیش گ...

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چای سبز را چگونه بنوشیم تا لاغر شویم؟ افرادی که در آستانه میانسالی با بالارفتن سن دچار اضافه وزن و چاقی می شوند نیز می توانند از چای سبز برای پیشگیری از این بحران کمک بگیرند.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن آیا تصمیم گرفته‌اید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، می‌توان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.