مدیرکل تولیدات دامی وزارت کشاورزی تشریح کرد
دلالان عامل گرانی گوشت قرمز و پایین بودن سرانه مصرف


پایگاه خبری لقمه: مدیر کل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از فاصله زیاد قیمت دام زنده تا بازار گوشت قرمز انتقاد کرد و گفت: دلالان بی‌شمار عامل گرانی گوشت قرمز و پایین بودن سرانه مصرف آن در کشور هستند که در این میان تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان متضرر می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی ملاصالحی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: طی دو - سه سال گذشته شاهد حداقل نوسان قیمت دام زنده در کشور بوده‌ایم؛ به گونه‌ای که به طور متوسط قیمت هر کیلوگرم دام زنده در کشور حدود 11 هزار تومان بوده است اما هنگامی که دام زنده برای کشتار به کشتارگاه می‌رود و گوشت قرمز تولید و به بازار عرضه می‌شود، شاهد فاصله زیاد قیمت این محصول از دامداری تا بازار مصرف هستیم که عامل آن دلالان بی‌شماری هستند که با سودجویی، قیمت این محصول را به نفع خود و به زیان دامدار و مصرف‌کننده افزایش می‌دهند.
وی افزود: متوسط سرانه مصرف گوشت قرمز حدود 10 کیلوگرم است که براساس حداقل استاندارد‌ها و توصیه‌های صورت گرفته باید حدود 14 کیلوگرم باشد اما زمانی که قیمت گوشت قرمز در بازار بالاست و بسیاری از مردم توان خرید و مصرف مناسب آن را ندارند، از سویی تقاضا برای دام زنده کاهش پیدا می‌کند و دامداران نمی‌توانند از فروش دام زنده به سود معقولی برسند در این میان دلالان بسیاری دام زنده را تا کشتارگاه و گوشت تولید شده را از کشتارگاه تا قصابی‌ها منتقل می‌کنند که هر یک برای خود سودهای غیرمنطقی در نظر می‌گیرند و نتیجه آن گرانی گوشت قرمز در بازار مصرف می‌شود.
مدیر کل مرکز اصلاح نژاد و بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: از زمانی که دام زنده به کشتارگاه می‌رود و گوشت استحصال شده آن به بازار منتقل می‌شود، حداقل چهار دلال واسطه‌گری می‌کنند که این تعداد زیاد دلالان از تولید تا بازار مصرف، عامل گرانی گوشت قرمز است.
ملاصالحی تصریح کرد: وزارت کشاورزی نیز نسبت به این وضعیت و افزایش قیمت گوشت قرمز که دامداران و مردم از آن هیچ انتفاعی ندارند منتقد است و باید در راستای منافع تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان، دلالان موجود در بازار گوشت قرمز حذف شوند و تشکل‌های تولیدی و تولید‌کنندگان به بازار ورود پیدا کنند تا شاهد منطقی‌شدن قیمت این محصول در بازار باشیم.
وی همچنین در خصوص این‌که آیا افزایش صادرات دام زنده عامل گرانی گوشت قرمز نشده است؟ گفت: اگر صادرات دام زنده عامل افزایش قیمت گوشت قرمز باشد، باید قیمت دام زنده افزایش پیدا کند، در حالی که در براساس ارزیابی‌ها و بررسی‌های سال‌های گذشته تاکنون حداقل نوسان قیمت در عرضه دام زنده وجود داشته است و طی دو - سه سال اخیر قیمت این محصول در دامداری از بیش از 9000 تومان تا کمتر از 12 هزار تومان در نوسان بوده است که به‌طور میانگین می‌توان گفت قیمت هر کیلوگرم دام زنده در این بازه زمانی چند ساله حدود 11 هزار تومان بوده است، البته همچنان دام زنده پروار شده مازاد وجود دارد که با توجه به پتانسیل موجود می‌توان آن را در راستای تعادل‌بخشی به بازار صادر کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8603 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۵ دي بازدید: 2263 ساعت: 11:26 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
4 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
6 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
7 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
10 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
11 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  تاثیر پروبیوتیک ها در بهبود آلرژی کودکان پایگاه خبری لقمه: ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن در دستگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.