در دهه فجر امسال انجام می‌شود؛
آغاز به کار سامانه ارتباط مردمی کشاورزان


پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول در وزارت جهاد با بیان اینکه سامانه ارتباط مردمی کشاورزان، به صورت آزمایشی در استان قزوین آغاز به کار کرده است،گفت:تا۲۲بهمن این سامانه در استان قزوین به شکل رسمی آغاز بکار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، یزدان سیف در نشستی خبری با بیان اینکه سامانه ارتباط مردمی کشاورزان به صورت آزمایشی در استان قزوین آغاز به کار کرده است، اظهارداشت: در این طرح ما خدمات خود را از طریق سامانه هوشمند به کشاورزان ارائه می‌کنیم.
وی، خدمات سامانه فوق را ارائه اطلاعات هواشناسی، ارتباط با مشاوران و کارشناسان، سفارش‌گذاری آزمایش آب و خاک، سفارش نهاده‌های کشاورزی و غیره عنوان کرد. 
سیف با بیان اینکه تا ۲۲ بهمن‌ماه سال‌جاری این اجرای این طرح در استان قزوین به شکل رسمی آغاز می‌شود، گفت: بعد از آن که ما بازخورد کار را دیدیم و نقص‌های احتمالی برطرف شد، طرح را به کل کشور تعمیم خواهیم داد که حدود یکسال زمان نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به اینکه پیش بینی شده حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار کشاورز در سراسر کشور از این سامانه بهره‌برداری کنند، افزود: کشاورزانی که عضو این سامانه می‌شوند، تحت نظارت کارشناسان فنی ما قرار می‌گیرند و به صورت غیرحضوری مشاوره‌های مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد. 
وی با اشاره به اینکه پیش بینی شده حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار کشاورز در سراسر کشور از این سامانه بهره‌برداری کنند، افزود: کشاورزانی که عضو این سامانه می‌شوند تحت نظارت کارشناسان فنی ما قرار می‌گیرند و به صورت غیرحضوری مشاوره‌های مورد نیاز خود را دریافت خواهند کرد.
سیف با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن انواع کودهای شیمیایی به کشاورزان کشور عرضه شده است، گفت: با توجه به میزان بالای نزولات جوی در سالجاری، نیاز به نهاده‌های کشاورزی نیز افزایش می‌یابد و ما امیدوار هستیم بتوانیم تا پایان سال نیز بخشی از این نیاز کشاورزان را برطرف کنیم.
وی کود شیمیایی را کالایی ضروری، اساسی و حساس دانست و ادامه داد: بنابراین این کالا مشمول قیمت‌گذاری است  و ستاد تنظیم بازار برای آن قیمت تعیین می‌کند ضمن اینکه تا وقتی این ستاد تصمیمی درباره تغییر قیمت اتخاذ نکند نرخ عرضه آن به کشاورز و همچنین نرخ خرید ما از پتروشیمی‌ها تغییر نخواهد کرد.
سیف با تاکید بر اینکه تا این لحظه هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت کود شیمیایی وجود ندارد، افزود: در حال حاضر ما کود اوره را به قیمت ۶۱۲۵ ریال  از پتروشیمی‌ها خریداری می‌کنیم و نرخ عرضه آن به کشاورزان هم ۷۰۰۰ ریال است.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی همچنین عملکرد این شرکت در زمینه تولید و واردات بذور را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در حوزه تولید بذور گندم و جوی با کیفیت عملکرد خوبی داشتیم ضمن اینکه در زمینه بذور وارداتی با کیفیت و انتقال تکنولوژی تولید آنها  در حوزه دانه‌های روغنی گام‌های خوبی برداشته شده است.
سیف با بیان اینکه با کم مصرفی کودهای شیمیایی در کشور مواجه هستیم و به همین دلیل تغذیه گیاهان با مشکل مواجه است، گفت: میانگین مصرف عنصر پایه کود در هرهکتار در دنیا حدود ۱۲۰ کیلوگرم است و کشور چین با ۷۳۵ کیلوگرم در هکتار بیشترین مصرف عنصر پایه کود را دارد.
به  گفته این مقام مسئول، عدد مذکور در کشور ما طی سال ۹۱ به ۳۶ کیلوگرم رسیده بود و درحال حاضر با اقداماتی که انجام شده به  بیش از  ۵۰ کیلوگرم رسیده است.
سیف میزان مصرف عنصر پایه کود در انگلستان را حدود ۲۷۰ کیلوگرم عنوان و اضافه کرد:در سال ۲۰۱۲ رتبه ایران در این زمینه ۱۱۷ بوده  ضمن اینکه هنوز آمار سال ۲۰۱۵ اعلام نشده اما ما فکر می‌کنیم در حال حاضر رتبه ایران به حدود ۹۰ رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8610 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي بازدید: 2082 ساعت: 1:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
3 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
9 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
10 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.
مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.