مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی گیلان:
40 درصد برنج کشور در گیلان تولید می‌شود


پایگاه خبری لقمه: مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: 40 درصد از برنج تولیدی کشور در گیلان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد زارع ظهر امروز در جلسه هماهنگی آغاز عملیات اجرایی طرح تجهیز و نوسازی 10 هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان اظهار کرد: گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد.
وی 70 درصد اراضی کشاورزی گیلان را شالیزار عنوان کرد و افزود: 40 درصد از برنج کشور در استان تولید می‌شود.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در استان، بیان کرد: طرح مذکور را می‌توان طرح بزرگ اراضی شالیزاری نامگذاری کرد.
زارع طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را بستر اجرای شبکه‌های آبیاری، کشت دوم و ... در گیلان خواند و تصریح کرد: امسال 20 میلیارد تومان از محل منابع ملی و 50 میلیارد تومان از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان برای اجرای طرح مذکور اختصاص پیدا می‌کند و مجموع اعتبارات 70 میلیارد تومان است.
وی هماهنگی، تعامل و مدیریت برای اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری را دارای جایگاه ویژه عنوان کرد و گفت: اجرای طرح مذکور به پیمانکاران و مشاوران در گیلان ابلاغ شده است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر اینکه کارگاه اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری تا پنج روز آینده باید توسط پیمانکاران آماده شود، خاطرنشان کرد: پیمانکاران موظف هستند نقشه و ویژگی طرح مذکور را مطالعه کنند ضمن اینکه هر کدام از پروژه‌ها باید یک نقشه‌بردار داشته باشد.
زارع، پنجم تا 30 اردیبهشت‌ماه را بهترین فصل کشت برنج در گیلان ذکر کرد و یادآور شد: 20 اردیبهشت‌ماه سال 95 باید مرحله «آب‌تخت» شالیزارهای استان به اتمام برسد.
وی از تشکیل کمیته تقسیم زمین در گیلان خبر داد و اظهار کرد: شورای کشت برنج باید در کارگاه‌های طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان شناخته شده باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 8624 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي بازدید: 2325 ساعت: 2:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تقلبات رایج در تولید آب لیمو آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم ...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
مواد غذایی لازم برای از بین بردن چروک پوست خداوند نعمت‌هایی در اختیار ما قرار داده که با پیری و چین و چروک پوست مقابله کرده و زیبایی و شادابی آن را حفظ می‌کند. لازمه داشتن بدنی سالم و پوستی زیبا در تغذیه مناسب و سالم است.