نمایشگاه مجازی
آثار برگزیده و منتخب سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین


لقمه: سومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین در فروردین ماه 1390 پس از انجام مراحل مختلف انتخاب و داوری، با برتری حسن غفاری عکاس پیشکسوت میراث فرهنگی، امیرعنایتی و جابر غلامی به پایان رسید.

آثاری از نفرات برتر: حسن غفاری، جابر غلامی و امیر عنایتی سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین

به گزارش لقمه، این دوره از مسابقات با داوری محمدمهدی رحیمیان، محمد غفوری و شهریار توکلی و دبیری محمدصالح حجت الاسلامی، با حمایت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1390 انجام شد.

اسامی سایر عکاسان برگزیده و راه یافته به نمایشگاه سومین دوره این مسابقه حضور داشتند، عبارتند از : مازیار اسدی، میثم امانی، علیرضا بختیاری، مریم بهمنی، امیر ثمودی، حسین جلالی، پروانه جلایر نژاد، مهدی حاجیوند، مجید حجتی، مختار حسین زاده، سید مدیار شجاعی فر، صفدری، علیرضا عباسی، مهدی عباسی، امان عسکری زاد ماسوله، محمد امین علم صاحب پور، محسن غلامی، بتول غضنفری، سمیرا قالیباف غفاریان، حسن فراهانی، جمشید فرجوند فردا، امیر قادری، داود کهن ترابی و ناصر محمدی.

عکس ها و نفرات برتر این دوره عبارت بودند از:

 
حسن غفاری از تهران


حسن غفاری از تهران


امیر عنایتی از تربت حیدریه


جابر غلامی از اراک


داوود کهن ترابی از کرج


داوود کهن ترابی از کرج


داوود کهن ترابی از کرج


داوود کهن ترابی از کرج


حسن غفاری از تهران


حسن غفاری از تهران


حسن غفاری از تهران


حسین جلالی از تهران


امان عسگری زاد ماسوله از رشت


امان عسگری زاد ماسوله از رشت


امان عسگری زاد ماسوله از رشت


امیر عنایتی از تربت حیریه


امیر عنایتی از تربت حیریه


امین نظری از اهواز


علیرضا عباسی از شیراز


حسن فراهانی از تهران


بتول غضنفری از تهران


محمد امین علم صاحب پور از تهران


جمشید فرجوند فردا از بیجار


مهدی حاجیوند از تهران


مجید حجتی از اصفهان


میثم امانی از تربت حیدریه


ناصر محمدی از زنجان


مهدی عباسی از شهر قدس


سمیرا قالیباف غفاریان از مشهد


سید مدیار شجاعی فر از اهواز


امیر قادری از اراک


مختار حسین زاده از تهران


مازیار اسدی از تهران


علیرضا بختیاری از تهران


علیرضا بختیاری از تهران


مریم بهمنی از تبریز


امیر ثمودی از تهران


پروانه جلایر نژاد از اراک


افسانه صفدری از مشهد




کد: 886 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ فروردين بازدید: 10692 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


علی حسینی

بسیار زیبا بود. ممنون از همه هنرمندانی که به آداب و رسوم کشورمان زیبا نگاه می کنند. ممنون از شما که نمایشگاهی به این زیبایی در این سایت ایجاد کرده اید.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
۵ تکنیک بازاریابی ویروسی پایگاه خبری لقمه: این گزارش درصدد است که به مفهوم، نحوه عملکرد، مزایا و معایب «بازاریابی ویروسی» بپردازد.
سکته یک کودک 9 ساله به دلیل چربی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: هر چه تعداد مواد غذایی در حالت فریز شده در یک خانه بیشتر شود میزان سلامت عمومی اعضای خانواده کاهش می‌یابد.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»