آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین


لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشه‌گری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.

تصواویر از: بی بی منور پروانه حسینی - مرجان ابوالقاسمی- جمشید فرجوند فردا

به گزارش لقمه، این دوره از مسابقات با داوری محمدمهدی رحیمیان، اسماعیل عباسی، مژگان طریقی و به دبیری محمدصالح حجت الاسلامی انجام شد. دومین دوره مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین همانند دوره اول آن، توسط برگزارکننده یعنی سایت لقمه برپا و جوایز آن اهدا شد.

اسامی عکاسان راه یافته به نمایشگاه عبارتند از: بی‌بی منور پروانه حسینی، آلفرد یعقوب زاده، جمشید فرجوند فردا، فائزه رامه، قاسم شیشه گری، مرجان ابوالقاسمی، ابراهیم باقرلو، طاهره هنرمند، منصوره معتمدی، صادق عسگری، سروناز فاضلی، آزاده نوزاد، میثم امانی، آزاده گلابگیران، قدیر وقاری شورچه، جلال سپهر، محمدامین نادی، سارا طاهر مقدس، احسان مولایی زاده، فرشته زمانی، امید گرشاسبی و نرگس رادمان.


عکس برگزیده اول: قاسم شیشه گری از تهران


عکس برگزیده دوم: جمشید فرجوند فردا از بیجار


عکس برگزیده سوم: نرگس رادمان از تهران

عکس های راه یافته به نمایشگاه:


مرجان ابوالقاسمی از تهران


مرجان ابوالقاسمی از تهران


مرجان ابوالقاسمی از تهران


میثم امانی از تربت حیدریه


آلفرد یعقوب زاده


آلفرد یعقوب زاده


صادق عسگری از اصفهان


ابراهیم باقرلو از تهران


ابراهیم باقرلو از تهران


ابراهیم باقرلو از تهران


ابراهیم باقرلو از تهران


ابراهیم باقرلو از تهران


ابراهیم باقرلو از تهران


ابراهیم باقرلو از تهران


جمشید فرجوند فردا از بیجار


جمشید فرجوند فردا از بیجار


جمشید فرجوند فردا از بیجار


سروناز فاضلی از تهران


امید گرشاسبی


امید گرشاسبی


قدیر وقاری شورچه


آزاده گلابگیران از تهران


طاهره هنرمند از تهران


کاظم صلواتی از اهواز


محمد عزیزی


احسان مولایی زاده


منصوره معتمدی از تهران


منصوره معتمدی از تهران


منصوره معتمدی از تهران


منصوره معتمدی از تهران

محمدامین نادی از یزد


آزاده نوزاد از تهران


بی بی منور پروانه حسینی از مشهد


فائزه رامه از تهران


جلال سپهر از تهران


قاسم شیشه گری از تهران


قاسم شیشه گری از تهران


سارا طاهر مقدس 


سارا طاهر مقدس 


فرشته زمانی از تهران




کد: 890 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۲ فروردين بازدید: 10397 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
3 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
7 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


sara

aaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
زری

خیلی قشنگ بودن
faeze

kheili ghashang bod merci

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.