صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
اجرای پروژههای تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت
بازگشت یک بیماری مسری به ایران
ربات میوهچین ساخته شد
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
ضربه تعرفههای ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان
زلزله ترامپ با اروپا و بقیه چه میکند؟
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
سرگرمی
>
اندر شباهت دوست و چای!
اندر شباهت دوست و چای!
از هرچه بگذری سخن دوست خوشتر است!
دوستی با بعضی آدم ها مثل نوشیدن چای کیسهای می مونه !
هول هولکی و دم دستی. این دوستیها برای رفع تکلیف خوبند. اما خستگیات را رفع نمیکنند. این چای خوردنها دل آدم را باز نمیکند. خاطره نمیشود. فقط از سر اجبار میخوریشان که خورده باشی. به بعدش هم فکر نمیکنی.
دوستی با بعضی آدمها مثل خوردن چای خارجی است.
پر از رنگ و بو. این دوستیها جان میدهد برای مهمانبازی برای تعریف کردن لطیفههای خندهدار. برای فرستادن اس ام اسهای صد تا یک غاز. برای خاطرههای دمِ دستی. اولش هم حس خوبی به تو میدهند. این چای زود دم خارجی را میریزی در فنجان بزرگ. مینشینی با شکلات فندقی میخوری و فکر میکنی خوشحالترین آدم روی زمینی. فقط نمیدانی چرا باقی چای که مانده در فنجان بعد از یکی دو ساعت میشود رنگ قیر. یک مایع سیاه و بد بو که چنان به دیواره فنجان رنگ میدهد که انگار در آن مرکب چین ریخته بودی نه چای.
دوستی با بعضی آدمها مثل نوشیدن چای سرگل لاهیجان است.
باید نرم دم بکشد. باید انتظارش را بکشی. باید برای عطر و رنگش منتظر بمانی. باید صبر کنی. آرام باشی و مقدماتش را فراهم کنی. باید آن را بریزی در یک استکان کوچک کمر باریک. خوب نگاهش کنی. عطر ملایمش را احساس کنی و آهسته، جرعه جرعه بنوشی و زندگی اش کنی.
نقل از :دلنویس
کد:
897
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۲۶ فروردين
بازدید:
5379
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4
احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمیامین و قائممقامش با وثیقه آزادند
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5
یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود
۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6
چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید!
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
7
ثبت سفارش چای سامانه ای شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8
واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9
احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر
۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
11
واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟
یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...
کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید
می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...
مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت میآورد
محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید لاغر شویم؟
کدام نان را باید انتخاب کرد؟
به نظر شما کدام نان سالمتر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاریاش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤالها را بخوانید.
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال
برای ما آدم های امروزی، اینکه غذا را در چه ظرفی و با چه وسیله ای صرف کنیم، اهمیتی به اندازه خود غذا دارد.
خودتان لوازم آرایش و لایهبردار طبیعی بسازید
ازم نیست برای خرید کرم، لوسیون، لوازم آرایش و تونرهای گران قیمت هزینه زیادی متقبل شوید. به راحتی می توانید با خوراکی های ساده ای همچون قهوه، ماست و چغندر پوست خود را شفاف، زیبا و آرایش کنید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است