وزارت بهداشت:
اغذیه فروشی‌ها رتبه‌بندی می‌شوند


معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور صاحب رتبه بهداشتی می شوند.

به گزارش لقمه، سید رضا غلامی با بیان این مطلب اظهار داشت: بر اساس طرح جامع بازرسی بهداشت محیط کشور، تمام این مراکز پس از بازرسی کارشناسان بهداشت محیط صاحب رتبه بهداشتی می‌شوند که امیدواریم با اجرای این طرح زمینه ارائه خدمات بهداشتی بیشتر به مردم کشور فراهم شود.

غلامی اضافه کرد: مبنای رتبه دهی به این مراکز بر اساس بازدید مستمر کارشناسان بهداشت محیط سراسر کشور تعیین می شود که این رتبه ها بر طبق اصول شامل وضعیت بهداشت محیط مکان عرضه و توزیع مواد غذایی، وضعیت رعایت بهداشت فردی متصدیان، و وجود پروانه کار و ساخت بهداشتی مکان به آنها ارائه می‌شود.

غلامی اضافه کرد: با اجرای این طرح تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کشور با نظارت بیشتر کارشناسان بهداشت محیط کنترل می‌شوند که گامی موثر برای جلوگیری از هدر رفتن منابع انسانی و مالی مردم و متصدیان این اماکن است.

وی ادامه داد: بر اساس این طرح عظیم، نظارت کارشناسان مراکز بهداشتی سراسر کشور تشدید می‌شود و آنان بیش از پیش ملزم به کنترل این مراکز هستند.


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت

کد: 949 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت بازدید: 3607 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نظم غذایی، کلید درمان اضافه وزن پایگاه خبری لقمه: چند روز پیش بود که دکتر فریدون ع...

  اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت