دستور تهیه تصویری ماهی پنیری اگر از بوی نامطبوع ماهی خوش تان نمی آید می توانید آن را به این شیوه و با پنیر پارمسان طبخ کنید.
روش تهیه لقمه‌های چیزکیک و توت فرنگی این دسر بسیار خوشمزه و زیبا است و می توانید برای مهمان های عزیز تهیه کنید تا از طعم عالی آن لذت ببرند.
دستور تهیه خوراک مرغ برزیلی مرغ را می توانید به صورت قطعه قطعه و با دستور زیر سرو کنید و لذت ببرید. اگر این غذا را تند دوست ندارید، به آن چیلی نزنید.
روش تهیه کیک وانیلی با گل های بنفشه این کیک هم برای کودکان مناسب است و هم به عنوان دسر برای مهمانی ها و جشن ها، حتی می توانید به عنوان کیک عروسی از آن استفاده کنید.
روش تهیه ترشی گل سیر ترشی گل سیر طعمی همانند سیر ترشی دارد ولی بوی آن کمتر است و به راحتی قابل خوردن است.
شیرینی های نوروزی/ روش تهیه کیک زیتون و انگور قرمز برای ایام نوروز زیتون جزو خواکی های خوشمزه است که بسیاری از مردم آن را دوست دارند. می توانید با زیتون کیک و نان و اسنک خوشمزه هم درست کنید.
غذاهای نوروزی/ تخم‌مرغِ ژله‌ای رنگین‌کمانی برای مهمانی نوروز این ژله رنگین کمانی بسیار برای سفره بهاری مهمانان نوروزی مناسب است.
صفحه 59 از 148  اول  قبلی   54    55    56    57    58    59    60    61    62    63    64   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آب همراه با غذا موجب بروز یبوست می‌شود سیدعلی ابوالحبیب متخصص داخلی اظهار داشت: یکی از عل...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...