درباره جویدن و نجویدن غذا یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: از آن‌ جا که بخشی از هضم و جذب غذا درون دهان و به وسیله آنزیم‌های بزاق انجام می‌شود، تند غذا خوردن موجب می‌شود غذا به میزان کافی جویده نشده و مدت زیادی درون دهان قرار نگیر . . .
تغذیه نامناسب،استعمال دخانیات و آلودگی هوا از علل بروز سرطان‌ هستند متخصص رادیوتراپی و انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: مهم‌ترین مشکل در بحث سرطان عدم آگاهی کافی مردم است که باعث می‌شود در مراحل پیشرفت طرح به مراکز درمانی مراجعه کنند.
سالاد میوه، سپر دفاعی در برابر آلودگی هوا یک متخصص تغذیه گفت: مصرف میوه و سبزی‌ها می‌تواند سموم ناشی از آلودگی هوا را از بدن خارج کند.
آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های باکتریایی جلوگیری می‌کند.
آلودگی هوا منجر به بروز چاقی می شود مطالعات جدید محققان دانشگاه اوهایو نشان می دهد که قرار گرفتن کودکان در معرض آلودگی هوا خطر ابتلا به چاقی و دیابت را در آنها افزایش می دهد.
غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه گندم و سالمونلا در گوشت بوقلمون، به نظر می رسد غذاهایی که ما هر روز می خوریم یک بمب ساعتی هستند که هر لحظه احتمال انفجار دارند.
درمان «‌ام. اس» با داروهای گیاهی در حالی که از سال‌ها شناخت این بیماری می گذرد، هنوز نه علل و نه راههای درمان قطعی آن شناخته شده است، تلاش‌های متخصصان کشورمان خبر از اتفاقی تازه در راه درمان‌ام. اس می‌دهد که «تولید داروی گیاهی درمان‌ . . .
صفحه 232 از 273  اول  قبلی   227    228    229    230    231    232    233    234    235    236    237   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت