درباره جویدن و نجویدن غذا
یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: از آن جا که بخشی از هضم و جذب غذا درون دهان و به وسیله آنزیمهای بزاق انجام میشود، تند غذا خوردن موجب میشود غذا به میزان کافی جویده نشده و مدت زیادی درون دهان قرار نگیر . . .
غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که میخوریم!
با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه گندم و سالمونلا در گوشت بوقلمون، به نظر می رسد غذاهایی که ما هر روز می خوریم یک بمب ساعتی هستند که هر لحظه احتمال انفجار دارند.
درمان «ام. اس» با داروهای گیاهی
در حالی که از سالها شناخت این بیماری می گذرد، هنوز نه علل و نه راههای درمان قطعی آن شناخته شده است، تلاشهای متخصصان کشورمان خبر از اتفاقی تازه در راه درمانام. اس میدهد که «تولید داروی گیاهی درمان . . .