خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند پایگاه خبری لقمه: ۴۰ سالگی برای خانم ها معنای زیادی دارد. ۴۰ سالگی می تواند ترسناک, هیجان انگیز و سرشار استرس باشد و علت تمامی این علائم تغییرات جدیدی است که در بدن آنها اتفاق میافتد.
خوردن هویج مفیدتر است یا آب هویج؟ پایگاه خبری لقمه: هویج یک غذای انرژی‌زاست، چه آن را خام بخورید و یا بپزید خواص زیادی برای سلامتی شما دارد.
خواص بی نطیر این میوه پاییزی و عوارض جانبی آن پایگاه خبری لقمه: انار یکی از میوه هایی است که پژوهش های بسیاری در زمینه فواید ضد سرطانی آن انجام شده است. به نظر می رسد این میوه می تواند به پیشگیری از علائم سرطان کمک کند.
پنج مورد از خواص آب کرفس برای بدن پایگاه خبری لقمه: استفاده مرتب از میوه ها و سبزیجات برابر است با کاهش خطر بیماری هایی چون: آلزایمر، سکته مغزی، بیماری های قلبی و عروقی، برخی از سرطان ها، آب مروارید و برخی از مشکلاتی که با پیری در ارت . . .
خواص شیره انگور از منظر طب سنتی پایگاه خبری لقمه: شیره انگور سرشار از خواصی است که در فصل پاییز نباید از خوردن آن غافل شد. شیره که از انگور گرفته می شود، دارای قند بالایی بوده و بسیار مقوی و مغذی است.
قلبی سالم را با مصرف این دمنوش ها داشته باشید پایگاه خبری لقمه: نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.
فیبرها چه تاثیری بر سلامت ما دارند پایگاه خبری لقمه: فیبرها درکنار فواید شناخته شده‌شان ـ جلوگیری از یبوست و مشکلات دستگاه گوارش ـ تاثیرات فراوان دیگری نیز بر سلامت ما دارند.
صفحه 12 از 114  اول  قبلی   7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.