درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران پایگاه خبری لقمه: کارگروه پیشگامان بهره وری طیور در نامه ای به وزیر جهاد کشاورزی استمرار اقدامات تثبیت بازار جوجه یک روزه را برای جلوگیری از زیان مرغداران خواستار شدند.
ممنوعیت عرضه سیمان خارج از بورس/ بورس کالا در افزایش و کاهش قیمت‌ها نقشی ندارد پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر صمت از ممنوع بودن عرضه سیمان خارج از بورس ممنوع خبر داد و همچنین معاون عملیات و نظارت بورس کالا نیز از نقش نداشتن بورس کالا در افزایش و کاهش قیمت‌ها گفت.
گرد و خاک در بازار برنج پس از اظهار نظر چالش برانگیز یک مسئول! طغیانی: به وزیر تذکر خواهیم داد!/ ریشه افزایش قیمت را باید خشکاند پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی معتقد است بلای افزایش قیمت ها و تورم، بلای اقتصاد ایران است و ریشه اش را باید خشکاند.
ایران از پیوستن به شانگهای چه نفعی می برد پیوستن ایران به شانگهای یعنی ارسال سریعتر و ارزانتر کالاهای شرق و جنوب شرق آسیا به اروپا و منطقه ای دریای سیاه و از طرف دیگر، ایران هم می تواند با کشورهای عضو، بدون داشتن بهانه تحریم ها و محدودیت، مب . . .
کمک چای سبز و کاکائو به طول عمر پایگاه خبری لقمه: مطالعات بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد نوشیدن چای سبز و رژیم غذایی سرشار از کاکائو ممکن است تغییرات عصبی عضلانی مرتبط با سن را که با سارکوپنی اتفاق می افتد کاهش دهد.
عضو کمیسیون اقتصادی در رادیو ایران: برنج وارداتی، قیمت برنج داخلی را به تعادل می رساند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:امسال میزان تولید برنج در کشور به اندازه کافی نیست، از این رو نیازمند واردات، هستیم.
امیرعبداللهیان خبر داد: سند عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای تایید شد پایگاه خبری لقمه: وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که با کمال خرسندی اکنون سند عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای در شهر دوشنبه با حضور رئیس‌جمهور کشورمان به تایید سران رسید.
صفحه 135 از 584  اول  قبلی   130    131    132    133    134    135    136    137    138    139    140   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.
رژیم مناسب در بیماری انسداد مزمن ریوی پایگاه خبری لقمه: در این مقاله میخوانیم: سه دلیل اهمیت رژیم مناسب در این بیماری، یك رژیم سالم در این بیماری شامل چیست؟ چگونه بیماران وزن خود را كنترل كنند؟
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.